PR CUAET
-
Дякую велике) Трохи пошукав, і знайшов NOC 74203 - Automotive and heavy truck and equipment parts installers, і гадаю, якщо в референс леттер напишуть ті обов'язки як заміна мастила, шиномонтажка та заміна лише якихось запчастин на машині, в принципі і може підійти. Так, потрібно звернутися за допомогою до консультанта і я веду бесіду з однією, тому як вона відповість, дам знати, бо відповіді поки ще отримав)
-
Вони обіцяли по цій програмі не відхиляти заявки, а давати можливість додати необхідні документи, тому що програма лімітована по часу. Відповідно ми з своєї сторони готуємо пакет документів більш ретельно, щоб уникнути майбутніх запитів. Які документи я додаю, є в закрепах, це не секрет. Проте тут є люди які вважають це марною тратою пікселів, і подають без додаткових документів. Ми це (і всі решта речі) робимо з досвіду, в тому числі гіркого. Тому часто можемо десь вберегти від потенційних проблем чи затримок. Але в загальному, я тут стараюся безплатно по максимуму допомогти інформацією. Силою нікого в клієнти не кличемо :)
-
Можливо хтось брав довідку про несудимість з росії?як проходить ця процедура зараз для українців чи можливо це,бо голова пухне,у консульстві не відповідають
-
У жены за 5 мин сделалось. Я уже 5 день жду.
-
Ця програма дійсно проста, тому і цінник відносно не високий. Звертаються до нас через різні причини: -переживають що зроблять щось не так -погана англійська щоб вичитувати правила -немає часу або бажання розбиратися
-
Вже краще б самі робили. Бо ті хто платив по 50-100 зараз часто мають великі проблеми з ПР, бо виявилося що їхня інформація там була дууууже криво подана, а інколи не була подана взагалі, просто поставили що без освіти, безробітні, і без родичів і подавали пачками 🤦
-
Залежить від адвоката і обставин кейсу. В мене більшість попадає в діапазон між 1900 - 3400
-
У мене одного довідка в Дії генерується за 5 секунд? 😱
-
Дякую 🙏
-
Головне щоб був легальний статус. Тобто якщо короткострово приїхали по візі то можете подавати
-
Досить форма на вас тому що стара форма втрачає дійсність після 90 днів без використання
-
Так !
-
Можна
-
Можна
-
Не потрібно
-
По закінченню просто так не зможете. Далі хіба на загальна засадах. Багато хто пробує подати на продовження зараз до кінця березня з Надією отримати додаткові повні три роки
-
Дякую за інформацію дуже обнадійливо за деталями звернусь до консультанта.
-
Біометрія на візу та на пр різні. Мало що подаватись набір мамі швидше всього потрібно буде тут в Канаді
-
Ваш word перміт продовжує діяти незалежно від того чого робили новий паспорт чи ні
-
І там можна буде вибрати за що платите, і заплатити кредиткою. І вам дасть чек про оплату
12 Jan 2024, 17:45
1230/449032
3 minutes ago