PR CUAET
-
Так вона навіть не в Україні живе?
-
Це що таке 00 секунд
-
В Канаду ще далі. Декілька тисяч кілометрів
-
Треба оновлювати в 00 секунд
-
вы выдумываете проблему, где ее нет. 1.для анкеты на визу нужен любой действующий загран. чтобы в него можно было вклеить визу и с ним лететь 2. в анкете нужно указывать все гражданства, которые есть 3. просроченный паспорт не означает, что человек лишился гражданства.поэтому у нее два гражданства и это ок. вам должен волновать вопрос не паспорта, а того, что человек, который ни разу никуда не путешествовал, который находится на территории, куда доказать, что она вернется после поездки в канаду практически нереально (как убедить офицера, что она вернется в оккупацию). шанс получить визу равен нулю. и это не потому что паспорт, гражданство и тд, а потому что доказать, что человек не останется в канаде равен нулю.
-
В Україну довго занадто їхати, а потім назад, автобусом. Їй 60 років
-
це нереально
-
Я тикав в 2 компа, кожні декілька секунд. Навіть не загорілось
-
Ні… я дуже часто оновлювала Бачила, що тут писали, що ловили діткам 7 та 5 років в категорії до 16 років
-
Хто спіймал на дорослих? і має пруф? по скаму тут в чаті було достатньо
-
не було до 12 років
-
За цей час можна зробити 3 слота по 15хв
-
По 30хв на 1 дію
-
Хтось піймав до 12 років?
-
Та вона не мутна, я просто ж пєрєдаст, інфою всією не володію. Вони з 14 року на окупованих, прості робочі люди, бабусі-дідусі, виїхати не варіант
-
Наторіальні дії так гарно горять😍😂
-
Ну, з внутрішнім треба в будь-якому разі або на неокуповану територію, можна без слоту, або в посольство України (спіймавши слот).
-
maps.app.goo.gl/9Q8ktX8An4Z7iDacA
-
Зі скріншотами
-
І показати слоти на інші послуги які не користуються популярністю
12 Jan 2024, 17:45
129241/384915
about a minute ago