PR CUAET
-
Я не читав цього, але дайте вгадаю. Німеччина "нікого не видасть", а Польща "всіх на передову". Я правий?
-
Вони постійно шось таке ляпають, потім згадують шо пан Янек сам втік в Британію або Німеччину на заробітки, а економіка Польщі тримається на наших😁 більше схоже на популізм for dummies)
-
Дякую)
-
Паспорти можна буде отримувати в консульствах. Ось через ці всі "переживання" актуальна інформація і губиться.
-
Я тут дозволю собі резюмувати фантазії краян, які вірять у " ... мудрість преЗЕдента, в русалок вірю, в домових". Виключно власний досвід. Я знятий з військового обліку у 2012 році. Оскільки новий Закон набирає чинності, набрав свого однокласника, який кадровий військовий, 3 2014 року на війні, а з літа минулого року (втратив ногу) був відправлений на службу до ТЦК у Київській області, і запитав йому, може мені варто відвідати ТЦК для оновлення даних? Перше його питання було: Навіщо? Я кажу, ну Закон, то се, і у мене військовий квиток, у вигляді папірчика. Наступне його питання було: Це тобі якось заважаєте жити? Люди нормально живуть і без військового квитка. Запам'ятай, каже, армія, думає ногами. А в такому разі буває по різному. Це порада людини, яка в системі
-
Якщо термін навчання в універі був 2 роки та 5 місяців, при заповненні профілю ЕЕ це вважається як два повні академічні роки чи три? @OstapBosak
-
У вас запросили обов'язково study permit для DEP? Бо с WP також можна на DEP. Якщо ваш DEP 1800 годин, то ви можете подаватися на Certificat de sélection du Québec як тільки отримали діплом і підписали контракт у роботодавця ( це по програмі PEQ).
-
Я за вас переживала як за себе сьогодні, ви шо так лякати 😂🥲
-
Ваші WP будуть дійсні до їх expiry date
-
Це якщо не заважає. А якщо заважає тоді прийдеться
-
Угу пока тцк не подтвердит, а это тадам только после влк и всех премудростей
-
Дякую
-
Медікал екзамен ні про що. Рентген і кров. Головне це відповіді у вашій анкеті щодо стану здоров'я, ну і сума коштів, які Канада витрачати буде на рік на лікування. Все це кров не покаже
-
Считаю, что паузу надо делать минут на 30.
-
Ви ще забули про екстрасенсів🤣І 5 хв сидіти чекати на відправлення повідомлення.Я спати. Нехай цю групу модератори просувають👋
-
Скажіть будь ласка, вам присилали лист, що ваша біометрія дійсна?
-
Reported to admins.
-
Бачив в Сервіс Канада живу чергу ща паспортами. Є дні коли вживу. Цікаво, це якось прискорює процес?
-
Підкажіть будь ласка, якщо є диплом бакалавра і спеціаліста , потрібно 2 відправляти, чи достатньо спеціаліста, як повна вища освіта?
-
Да, я тоже такое заметила здесь
12 Jan 2024, 17:45
149653/431869
4 minutes ago