PR CUAET
-
Це найпростіше видалити роботи… подумайте як написати що не маєте рефералів з роботи з України, а Канадські вкажіть, леттер додайте. Це такі вимоги програми ЕЕ, навіть маючи номінацію ви маєте вказали про роботу з-за меж Канади.
-
Дякую за цей пост. Хоч щось обнадійливе. Бо вже дах їде від цих новин.
-
Від Вашої відповіді, що чоловік не може здати медицину та біометричні дані, та не планує іммігрувати скільки пройшло часу?
-
Отримують зараз більше ті, хто в січні подавав. За місяць-то дуже швидко
-
Нет сроков, сколько должно быть до окончания действующего загранпаспорта, чтобы податься на новый?
-
Не знаете с каким кейсом прошли?
-
Фото там роблять
-
Зрозумів, дякую
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, хто знає, сертифікованого перекладача з української на англійську місто Едмонтон, який працює по вказаний термін( не так, що візьме документ і буде тримати, а потім жалітися , що багато роботи, а люди ні чого не думають , накидають роботою), дякую на перед. Вибачте, за моє уточнення. А то просто , чекала , що перекладуть документ і….. не переклали, якщо коротко
-
Якщо буде можливість, спитайте, будь ласка, чи збираються вони видавати паспорти, оформлені до 23 квітня.
-
Доброго дня. Користувалась пошуком але нічого не знайшла(((( , тому питання. На подачу документів на виготовлення закордонного паспорту фото треба приносити із собою, чи там на місті роблять?
-
Може якщо у нього слот є до консульства
-
Без прикладу буде досить важко, але по перше: треба спочатку звертати увагу на самі питання і шукати слова маркери для кожного питання вже в тексті. Тобто для цього не необхідно перечитувати весь текст і намагатись його перекласти чи зрозуміти всі незнайомі слова.
-
У нас нема
-
Дуже дякую
-
Розмовляв з колледжами, і усі кажуть що це можливо, якщо я закінчив старшу школу місцеву( у вашої сестри так само?
-
Об этом.
-
Люди, с оккупированных территорий,которые подавались на гуманитарку подскажите , как у вас дела? Получили одобрение или кейс еще на расмотрении ? Спасибо.
-
Запитайте ще будь ласка ,як щодо слотів які вдалось зловити,а тепер не надають послуги,нехай їх перенесуть …я так зрозуміла що Оттава переносить ,а Едмонтон за це ще ніхто не писав.
-
З різними. Вони тут писали
12 Jan 2024, 17:45
150216/467426
less than a minute ago