PR CUAET
-
Так, в нас також і за 2021 рік теж запитували.
-
Щодо терміну розгляду: Ми в Канаді вже 22 місяці. Подалися на CCB в 20 місяців як в Канаді. Отримали відмову. Подалися на оскарження, і вчора прийшло повідомлення що вони обіцяють розглянути нашу справу до 19 березня 2025 року 🙄🙄🙄. Прикріплені документи досі не прочитані, в CRA телефонували і надавали word income. Чому така фігня з терміном розгляду не розуміємо 😔.
-
Гуманітарну програму, на відміну від економічних, не можливо підвʼязати до особистого кабінету і відслідковувати процес. Єдиний варіант - подавати запит на розкриття інформації ATIP (Access to Information and Privacy) - документ на 25+ сторінок, в якому будуть всі деталі щодо поточного стану розгляду справи. Термін отримання відповіді - 30 днів. Подеякують, що формування звіту ATIP допомагає "зрушити" розгляд справи, якщо довго немає ніяких змін
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, я правильно помню, что для получения баллов за 2 года работы в Канаде по программе СЕС не есть обязательным, чтобы эти два года были из одного нока и достаточно, чтобы это были ноки от 0 до 3?
-
Я би вам радив переводити всі, я памʼятаю що у wes це не впливало на ціну, але комбінації декількох можуть дати вищу ступінь, якщо у вас не вистачає, я так дружину подавав коли, то подавав всі, і це не впливало на вартість і дали мастер. Чи дали мастер якщо б був просто специаліст - не відомо, бо вони ж дивляться по годинам, очка або заочка і тд. Подавши всі - ви нічого не втрачаєте.
-
Дуже залежить що куди подаватис вимоги різні, можуть вимагати перекладача тільки з конкретною сертифікацією, ціни теж дуже різні, мабуть залежить від обʼєму. Плюс іноді ви можете декілька документів завірити як один - тоді на нотаріусі ви добре зекономите.
-
Гуманітарна програма - це не про заповнювання форм, це про написання твору, своєї історії, яку підтверджуєш листами, фото, та ін. Це не математика, як економічні програми, це "література" :) Гарні іміграційні консультанти не будуть займатись роботою над вашими помилками, вони самі "створюють" кейс з наданих вами фактів. А до не гарних звертатись не варто - втратите гроші та час
-
Хотів спитати 2 питання. Якщо Express Entry через CEC - то всеодно запитує Proof of funds. Треба надати стани рахунків, але за умови CEC це не треба на справді. Хто як показував гроші? Чи завантажували пейстаби або ні, бо нема окремих форм де питали б paystubs. І друге питання стосовно Proof of upfront medical exam. Хтось надавав просто номер, без повної форми ? В мене є тільки номери, а форм немає, бо спочатку займалась агенція документами, бо їхав як воркер, і в мене тільки IME номери є і все. Чи достатнього цього на практиці приатачити документ в якому просто вписати номер IME текстом?
-
Спасибо. И может ли это быть работа по полгода, или обязательно год+год?
-
Так, можна різні ноки
-
1. Можете, звісно, надавати пейстаби і банківські. Але це головна біль і більшості випадків. Можете написати ЛоЕ і зробити скріншот тексту зверху Лінк: ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1145&top=29
-
Note: You do not have to meet the funds requirement if you were invited to apply under the Canadian Experience Class. The system currently asks all applicants to provide a proof of funds document. If you don’t need to provide proof of funds, you must upload a letter explaining either that you have been invited to apply under the Canadian Experience Class, or that you have a valid job offer.
-
Сумарно підходить Canadian skilled work experience You must • have at least 1 year of skilled work experience in Canada (or an equal amount of part-time work experience) in the 3 years before you apply • have gained your work experience by working in Canada while authorized to work under temporary resident status • show that you performed the duties listed in the lead statement of the occupational description in the National Occupational Classification (NOC), including ◦ all the essential duties ◦ most of the main duties Skilled work experience means that you’ve worked in 1 or more of these NOC training, education, experience and responsibilities (TEER) categories • TEER 0 • TEER 1 • TEER 2 • TEER 3 Your skilled work experience must be paid work, including paid wages or earned commission. We don’t count volunteer work or unpaid internships. You’re not eligible for the Canadian Experience Class if • you’re a refugee claimant in Canada • you’re working without authorization • your work experience was gained without temporary resident status in Canada