PR CUAET
-
дайте нам будь ласка інформацію про цю компанію. ми всі дзвонити не будемо- наш консультант поспілкується. можете писати в особисті
-
Навіщо людина це б розповідала, якщо знайомої не існує 🤷
-
А які твм умови? В якому статусі треба перебувати щоб бути eligible
-
І не тільки тут, на іммітрекері також
-
Якщо нічого не заробили в Канаді і далі тут не планують жити - то нема сенсу Якщо ж вони зараз планують повернутися й жити в Канаді, то без декларацій за минулий рік та 2022, 2021 вони будуть позбавлені певних бенефітів (кліматичні виплати, GST credit та інші)
-
Може трапиться диво 😁🤷♀️хто зна І нинішній президент зробить подарок для всіх українців перед виборами
-
при чому тут легше. є такий термін репрезентативна вибірка. цей чат і є такою вибіркою. І тут ні у кого навіть 50% шляху немає, а ви кажете, хтось отримав. Даю гарантію, що ви не зможете добавити свою знайому в цей чат, щоб вона підтвердила отримання, бо такої знайомої не існує.
-
Якщо ви маєте на увазі Adjustment Act 3911 то він навіть палату представників не пройшов . І навряд чи колись пройде
-
Можете поделиться вашим иммиграционным консультантом, пожалуйста
-
ви ніколи в житті не зустрічали фейкові заяви? яка у таких новин мотивація?
-
А до чого тут, коли хто виїхав. Є обов'язок приїхати і захистити, якщо ти громадянин. Вони на це давлять. Як виїхали їх не цікавить.
-
Мне так нравится, как вы меня на понт пытаетесь взять. Я поделилась информацией, предоставила Петру информацию в личные. Чего вы хотите? Мой консультант сказал, что в их компании уже три человека получили пиар, а ноябрьские все никак аор получить не могут. Если моя знакомая захочет вступить в группу и поделиться опытом, она это сделает по собственному волеизъявлению, а не по моему принуждению. Извините, я написала, что знаю…мне очень жаль, что вы тут увидели ярое желание вас намахать.
-
Іммітрекер не показатель, тк я, например, не добавила свой кейс из-за того, что что то глюкнуло и я психанула. А мой случай, по всей видимости, один из тех, кто получил последние aop в этом чате
-
Доброго дня Чи є у вас ще контакти україномовних нотаріусів, які можуть зробити ген довіреність? Нотаріус за посиланням наразі у відпустці
-
Чого не знаю того не знаю Просто думки
-
Я маю на увазі, що в цьому немає сенсу. То ж напевно це правда.
-
так отож.
-
Навіщо це йому? Це ніяк не вплине на його рейтинг. А також нові іммігранти не мають права голосувати навіть якщо вже отримали грінкарту
-
І так, можна подати декларації самостійно
-
Бажано всі мати🙌 Але можна зробити комбінацію з тих документів які у вас є якщо по якихось причинах ви не можете отримувати Ref Letter або не маєте чогось іншого. Це вже потрібно уточняти у міграційного консультанта.
12 Jan 2024, 17:45
153930/450239
2 minutes ago