PR CUAET
-
Нема такого в Присяги. Не нагнітайте. Вона не змінна з 1991 року. Їх текст є на офіційному сайті. Обов'язок такий мають тільки ті резервісти, яки брали участь у бойових діях ще з 2014 і коли їх демобілізували - то вони підписували обов'язок прибути у 3 дні з моменту їх мобілізації , але і вони отримували персональне повідомлення прибути. Щоб ви розуміли - цих резервістів призвали ще перед 21 лютим 2022. Ще до початку повномасштабного вторгення та Указу президента о мобілізації. У нас був такий на роботі. У понеділок подзвонив , що він не вийде та поїхав. І тоді для мене було зрозуміло, що війна буде. Але не зрозуміли були масштаби. zakon.rada.gov.ua/laws/show/1936-12#Text ВІЙСЬКОВА ПРИСЯГА Я, (прізвище, ім'я та по батькові), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю. Я клянусь захищати українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності. Я присягаю ніколи не зрадити народу
-
Привет. Подскажите пожалуйста сколько должны дети отучится в школе что бы это считалось что им будет сложно уже вернутся в Украину? И инвалидность это касается главного апликанта или вариант что у одного из детей есть ( поставлено в Канаде) тоже подходит?
-
В аеропорту
-
А чого ви так до цієї статті 335 прикіпили? Це стаття за ухилення від строкової служби офіцерів і вона має санкцію до 3 років. Але ж зараз на цю статтю і не дивляться, бо є стаття про ухилення від мобілізації і вона для усіх військовозобов'язаних не залежно від звання і має санкцію від 2 до 5 років. Тож, стаття. ,335 не дуже цікава, коли є стаття 336 Стаття 336. Ухилення від призову за мобілізацією Ухилення від призову за мобілізацією - карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.
-
Суть була в тому, що якшо ти офіцер запасу, тобі справу можуть, по закону, відкрити без вручення повістки.
-
логично, они просто звонили в иммиграцию и им так сказали, что это обязательно. Теперь так считают.
-
так, ми отримали на пошту "Ukraine PP – Eligibility Passed – Approval Letter –" та майже одночасно в кабінеті
-
Це у вас базувалося с Генадієм на тому, що це як би базується на Присяги. Але такого нема в Присяги. І всі чотири стаття ККУ 336,337,335, 336-1 - всі мають однакову дію - Ухилення. Тож до кожної дії треба, щоб були навмисні дії, що показують, що людина була покликана, була повідомлена, але вона не з'явилася і це було не раз і так далі.
-
Також така вимога є по Hard-to-Fill Skills www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/hire-a-foreign-worker/recruit-and-hire-workers-with-sinp/hard-to-fill-skills-pilot-employer-requirements#:~:text=Prior%20to%20submitting%20the%20Job,prior%20to%20submitting%20the%20JAF.