PR CUAET
-
Найдешевше зробить Commissioner of Oaths. Я сходив у municipal office (town/city hall) і завірив за $10. Іде тільки канадос, українця брати з собою не потрібно. На заповненій формі дату і підпис не ставте, дату поставить commissioner і ваш підпис тільки у його присутності
-
Скажіть, будь ласка, а це на якому етапі потрібно її надавати?
-
Вибачте, я не про ту декларацію подумала, і вже злякалася, що я пропустила😁
-
Интервью в Калгари?
-
-
Да? Я ще не спробувала, поки по їхнім безкоштовним на ютюбі тренуюсь
-
Да, их пересчитают. Пересчитают с того года, когда врач указал, что у вас дисабилить, до 10 ти лет назад пересчитывают
-
Спасибо. А как на этот проездной получить, где?! Или может какие-то отдельные формы именно в ВС нужно заполнить?
-
Як це прописано в порядку: якщо особа проживає в Україні, з 16 років їй в будь-якому разі потрібно подавати внутрішній паспорт. Тому що проживати в Україні без внутрішнього паспорту заборонено. Якщо проживає за кордоном (тимчасово, постійно), то подається внутрішній паспорт, або закордонний. Але якщо за будь-якої причини не було оформлено внутрішнього або закордонного паспорту раніше до 16 років, потрібна довідка про реєстрацію громадянином України. Ця довідка оформлюється в разі народження дитини за кордоном. Тому що презумується, що дитина народилась за кордоном, постійно там проживає, і вона може не оформлювати внутрішній паспорт.