PR CUAET
-
темпи вражають)
-
Ви паспорт українській за канадськими законами збираєтесь отримувати?
-
Мені 3 консультанти сказали, що не пройду я, бо я не тех патвей і не будова, тому таке..
-
Я завжди стараюся додавати якісь пояснення. Тому що це одноразова можливість надати інформацію яку ви хотіли донести до офіцера. То чому не скористатися.
-
Коли програма реально запрацює ми побачимо апдейти від аплікантів щодня.
-
Самому точно можна, просто це буде потребувати від вас більше зусиль та часу на те щоб все гарно прочитати і опрацювати. Ми можемо зекономити час, стрес, та вберегти від стандартних помилок. Але нічого неможливого в цьому процесі немає
-
А что именно значит на общих, то что платно понятно. Могут не одобрить или продлить только на год?
-
На сайті торонто консульства прописано що оформлюють паспорти з бумажним квитком. А після 18 червня потрібен буде вже qr код.
-
Це зрозуміло. Риторичне питання лише в тому, коли пр-ма запрацює
-
Ви помиляєтесь. Процедура це підзаконний акт. Найперше є закон україни котрий регулює діяльність. Отже зараз закон про мобілізацію повязаний з закоеом про діяльність консульских установ. І підете ви за українським законом отримувати паспорь коли прийде срок
-
Я б на місці тих, кому відмовляють у наданні конс. послуг не дивлячись на наявність військовооблікових, просто так не пішов би з консульства. ВИМАГАТИ письмову відмову, якщо треба - зі скандалом. По іншому наші держслужбовці, нажаль, іноді не розуміють. Вони ЗОБОВ'ЯЗАНІ або прийняти документи, або надати письмову відмову.
-
А от це вже порушення закону. До того, як буде надана можливість створити QR код, вони ЗОБОВ'ЯЗАНІ приймати паперові документи
-
Чесно кажучи мені важко повірити що в одному консульстві дотримуються закону а в іншому ні. Не впевнений що то є 100 правда. Не бачив таких відгуків у топіку продовження паспорту.
-
Не витягує один офіцер 2000 аплікацій, хоч би додумалися вони ще одного виділити. )
-
У вас должны быть основания для получения ворк пермита. Выше в этом чате сбрасывали неоднократно перечень оснований. Полистайте чат.
-
Якщо нічого не зміниться то ми обговорювали наступну вірогідну дату кінець дії програми
-
Протермінований (без вклейки нового фото) внутрішній паспорт під час війни залишається дійсним. В нас в Едмонтоні прийняли документи із простроченим паспортом-книжечкою (не вклеїли своєчасно фото).
-
Багато хто сподівався що в цьому місяці вона знову розпочала роботу. Але перевірючи кожний день не бачу прогреса.😞
-
Правильно. Після 18 червня - питань немає. Питання, чому в Едмонтоні вони вирішили, що можуть відмовляти людям у наданні послуги відповідно до діючого законодавства, ще й відмовляти в наглій усній формі?
-
Контракти, інвойси, портфоліо, довідки від клієнтів/замовників, банківські виписки, податкові декларації, і тл
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago