PR CUAET
-
The webinar is designed to provide general information. The presentation does not constitute legal advice and should not be viewed or relied upon as such. The webinar will be recorded and may be released by A&T across social media channels.
-
Тобто можна не старатися на ньому? Бо я думаю чи витрачати час щоб підготувати опис друга складними реченнями, бо на ходу не виходить 😔
-
В мене немає таких даних, і зараз після закриття програми я не зовсім розумію як вони у українцям будуть відноситись.
-
Вы в кавычки ставите "не чоловіки", что можно подумать сразу, особенно, кто плохо понимает украинский, что там что-то плохое замаскировано. Я только через время догадался, что вы имели ввиду. Лучше писать представители противоположного пола и дети
-
Добрий день! Поділіться, будь ласка, досвідом хто з чоловіків забирав нещодавно дитячі паспорти, чи не вимагали військово-облікові документи? Дякую
-
Вітаю, скажіть будь-ласка, сину (4роки) необхідно продовжити паспорт (про правила продовження читали на сайті консульства), але маю питання щодо свідоцтва про народження. В сина польське свідоцтво, є переклад з польської на українську мову (з печаткою нотаріуса), але без апостиля. Ці переклади підходять ?
-
"Не чоловіки" написати легше ніж представники протилежного полу, діти, підлітки й літні люди. І перечисляючи всі інші категорії я могла когось забути і це б їх образило. Та і щось погане там може побачити тільки той хто щось погане думає.
-
Успіхів та гарної здачі на потрібні бали❤️
-
Гарна порада, дякую!
-
Due to privacy considerations, some values in this table have been suppressed and replaced with the notation "--".
-
не віддають, навіть якщо документи є тільки після 18 червня з qr ( або якщо дружина не громадянка- тоді виключення) або дружина має забирати Торонто
-
Ні Але краще щось просто говорити щоб налаштувати « мовний апарат» Просто спікінг - останнє завдання Просто уявіть що мозок весь час до того напружений і ви взагалі нічого не кажете протягом 2х + годин Звісно перші «кроки» в говорінні після 2х+ годин важкої праці мозку можуть бути не дуже і буде важко сконцентруватися на цьому Тому і треба використовувати це перше завдання , щоб «розбалакатися» Мені це допомогло в деякій мірі, бо перші речення були взагалі як хер зна що після довготривалого мовчання😅 Тому моя вам порада - сфокусуйтеся не на цьому запитанні, а на тому, що треба просто сказати якісь речення щоб потренувати себе та підготовити до наступних частин Але це моє бачення , можливо для когось то не проблема.
-
Дякую! Хтось просив earplugs на тесті? Наскільки заважають інші учасники?
-
Я просила але мені не дали😅 Сказали, ну якщо вам буде заважати тоді і дамо🤦🏼♀️ Але вже коли дійшло діло до спікінгу - то було вже не до того щоб питати🤦🏼♀️ Це мабуть ще від центру залежить Беріть свої краще
-
Ну я у черзі, мені не відмовили та сказали їхати, але це було пару тижнів тому. Тож зараз не знаю, що і робити, бо білети вже куплені.
-
ні відмовляли в черзі чоловіку
-
Так а подати може чоловік документи? на дітей?
-
Має бути або апостиль, або консульська легалізація (це якщо подаватися на новий паспорт, а як на продовження - не знаю)
-
Але ж Finalized 153, у той час, як з них Accepted лише 137
-
Ми звертались в консульство в Польщі раніше, і їм було достатньо такого перекладу (бо між цими країнами є відповідні домовленості). І я так зрозуміла, що апостиль потрібен, наприклад, якщо документи видані в Канаді на англійській мові. Я написала, в консульство, але не знаю, як швидко дадуть відповідь, можливо хтось тут з цим зіткнувся теж)
12 Jan 2024, 17:45
179442/429488
4 minutes ago