PR CUAET
-
Я вибачаюсь мабуть за дурне питання , але ворк перміт можно продовжити?
-
Вам нічого з того не треба, але ЗП дісно має бути не нижче середньої. Зате вони номінацію дають за 1-3 тижні, і зразу після номінації можна подаватися на новий ВП, і не треба місцевого стажу.
-
Це написано про JVA, але там є вимога про отримання джоб офферу від відповідного роботодавця, а в п.6 якраз вказано, що все LMIA (JVA) потрібно, або свідоцтво про звільнення від LMIA. www.gov.nl.ca/immigration/immigrating-to-newfoundland-and-labrador/provincial-nominee-program/employers/employer-criteria/ І знову ця вимога про відповідність рівня зарплатні. Тобто не все так легко.
-
Просто на student, добре, дякую! Це просто через вебсайт створити новий аккаунт на кожну дитину і подати по інструкції? Все вірно? Чи заходиш у свій де подавалися на ПР?
-
Можете, але якщо в коледж не планує, я б подавався на ворк перміт краще
-
Питання: якщо у дитини16 років закінчується візітор рекор, чи можу я подати на продовдення статусу але не як візітор, а як student ? І чи може вона працювати зі student permit?
-
Там в дужках написано, що тим хто має ворк перміт це не потрібно
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка гарного імміграційного консультанта, британська Колумбія.
-
Тому що в Канаді рахується фул тайм все що вище 30 годин на тиждень
-
А як виходить фул тайм в тиждень 30годин? Це 6часовий рабочий день?
-
Так. Львів, Київ. В мене старший проходив.
-
А вимога до роботодавця мати LMIA або JVA — це дуже складно?
-
@OstapBosak Чи потрібно вебформою надсилати новий закритий lmia-based ворк перміт, що зробили після того як вже засабмітив e-apr? Чи це є неістотна зміна обставин, про яку можна не вказувати?
-
Так, це все звісно від обставин залежить, як в країні, так і особисто людини. Якщо людина на фронті і відлучитися не можу, то писати відповідні листи - і це цілком може бути зараховано.
-
От тут було у нас так що коли тільки почалася війна і в Україні не було можливості пройти медогляд то наш консультант писав листа і в нашому випадку людина більше не проходила медогляд. Додатково вона мала це зробити тому що на пр чекали три роки. І від першого медогляду пройшло більше як 12 місяців.А в даний час коли в Україні є де пройти медогляд то невідомо чи на офіцерів щось вплине
-
Але для інших країн CUAET не робили. Макисмум брали 10-25 тис біженів, якщо конфлікт досить великий і все. І то це могло по 2-5 років займати
-
Ця процедура однакова для всіх. Бувають випадки коли наприклад дитина від першого шлюбу або чоловік зовсім не респонсів, і не можуть від них нічого добитися - процедура та сама, навіть якщо війни немає
-
і що, для афганців і єменців була така ж процедура?
-
Також теоретично можна відразу просити виключити цю особу з вашої заявки, але це потрібно робити в формі sworn declaration завіреної у присутності нотаріуса. Бо якщо офіцер дозволить виключити людину, то ви більше ніколи не зможете цю людину спонсорувати на ПР. Тобто в очах іміграції чоловік перестане бути частиною вашої ргодини
-
На жаль Україна не перша країна в стані війни. В Африці, Ємен, Афган.....
12 Jan 2024, 17:45
18129/474652
4 days ago