PR CUAET
-
Доброго дня, як то кажуть, все складно, форму заповнив (але не підписав) мій тімлід який на даний момент (з наступного місяця) переходить в іншу фірму, аплікація в статусі сабмітед, чекаю, але надії нуль, як тільки rejected одразу подам заявку на продовження ворк перміту, а далі незнаю, допрацьовувати до закінчення дії паспорту (27 рік), та спробуємо ще АОС зі сторони жінки ), або як каже мій колега, роби як знайомий 10-15к і ПР буде, національність не вказую, так що всім Намасте ))
-
Почитайте вимоги на сайті Вашої програми. Для моєї програми чітко написано, що мають бути чіткі печатки Міністерства юстиції Польщі. А на польському сайті міністерства написано, що електронні довідки, я не пам'ятаю дослівно, але що вони лише для використання в електронному вигляді, тобто мають лише електронний підпис, без печаток. Тобто електронна і паперова довідка - це різні довідки. Я просто теж спочатку хотіла електронно замовляти, а коли дочиталася про всі моменти, відправила паперовий запит.
-
Уже когда завершится весь процесс, вы примете в Канаде порталы и екопр, депенденту outside дадут иммиграционную визу. В срок действия которой он должен будет приехать и принять пиар или потеряет его. На какой срок будут давать эти визы по этой программе наверное никто пока точно не знает. Полгода, год?🤷♀ И с такими сроками расмотрения, когда это все будет.
-
Можете подаватися самостійно. І одна з вимог гуманітарної програми - повне забезпечення себе.
-
З тієї інформації, яку я всюди зустрічаю - ніяк. Бо якщо консульство не обслуговує, то ніяк.
-
Загальний термін - 6 місяців. У Вас уже більше?
-
Я думаю на сайте Ircc. Когда проходишь до оплаты официальных фи, на портале по пр там есть инфо про оплату био, и с прошлого лета всем приходит приглашение оплатить и био и если оплатил, приходит приглашение сдать биометрию,по всем стримам не только H&C
-
Дуже дякую ☺️