PR CUAET
-
Да, компания большая и очень много бранчей. Придется искать другую работу
-
Так, заборонено, але та «перша» форма tech pathway - то це ще не офіційна подача, так, вияв зацікавленості
-
Приписного не може бути - війна почалась за три дні до його 16-річчя. І виїхав з України в 16 років і 1 місяць. І я так розумію, що і резерв+ не допоможе. Оновлювати нічого - бо немає данних!
-
Підкажіть будь ласка якщо мій роботодавець відмовляється заповнювати тільки цю строку, а все інше заповнив, це сильно критично? 🙏 Він трактує це тим, що компанія «didn’t apply for this”. Але один хлопець вже получив номінацію, не знаю чи ще хтось.
-
Здається що вони відрізали відсотків 30 тих хто збирався подаватись
-
Так
-
А як виглядає ця декларація, хтось може поділитися
-
Спасибо большое, уже все получил )
-
Вам просто у своєму банку треба відмінити цей платіж/ чек/ордер але ніхто вам комісію не поверне 😊
-
Вам надали декларацію ?
-
Только WP. Для CUAET исключение и не нужно LMIA. К счастью его не убрали.
-
Сыну сегодня заапрувили WP 🥳 До июня 2027
-
Капец конечно с этим нововведением :((
-
Чи хтось знає, чи ми повинні мати WP з LMIA на подачу ?
-
Вони якраз apply for this. Якщо вони не готові заповнювати, а також zroj не будуть готові надати документи якщо.коли з ними сконтактує офіцер - то імовірно ваша зхаявка буде відхилена. Пролема також в тому що перші місяців 6-7 ви про це навіть не будете знати, поки чекаєте в черзі
-
Я платила на почте. Ну $ за пересылку тоже никто не вернёт как и 4 месяца бесполезных ожиданий 🤭
-
Просто за вашою відповіддю мені здалося, що треба всі дипломи евалюювати. Якщо це не так, вибачте за непорозуміння))
-
Шкода це чути(
-
Я пишу у відповідь на коментар Максиму, же він питає за подачу на AOS
-
Добрий день. Можливо хтось зтикався з цим. Мій диплом зі школи зшитий з підтвердженням від апостилю і неможливо відсквнувати повністю документи, частина закривається цим підтверженням. Тож сьогодні в реджистрі відмовились його приймати на переклад, хіба що відірвати апостиль. Чи можливо якось зробити переклад без розривання документу?
12 Jan 2024, 17:45
185670/403748
5 minutes ago