PR CUAET
-
Ми вже вертаємось з Едмонтона . Паспорти видають . Паспорт сина 18 років забрали за 5 хвилин. Подавали заявку на оформлення до вступу в силу нового закону.
-
Тим паче якщо це виїзд на бізнес конференцію, то взагалі які проблеми?
-
Навіщо вони тоді питають ЕЕ номер профайлу?
-
Хто каже що не бажано? Якийсь консультант? Мій юрист каже що тільки в Україну не можна їхати, й то дивлячись який кейс Та й в чаті ще ні кого не питали про це, бо вже були б випадки, є випадки тільки якщо в Україну їхати
-
исходите из здравого смысла, который базируется на следующих параметрах оценки: - есть ли прямой запрет на выезд по программе? нет -есть ли требование программы доказать establishment в канаде тем, что нужно просидеть в канаде 365 дней без выезда? нет -поездка в конкретную страну, в европу, будет противоречить как-то аргументации в кейсе? скорее, нет -есть ли у вас действующая виза для повторного вьезда? если да, то вьедете. (истории 'не пустили назад' всегда вскрывают какой-то нюанс, например, срок визы истек) -если ли у вас действующий wp? -есть ли пункт отказа по программе такой как 'сьездил в отпуск/поехал в командировку/навестил родственников/ и тд' и это в страну X? вот вопросы, на которые вы даете себе ответы и получаете ответ
-
Будет это видео в записи?
-
После отмены приоритета для украинцев теперь у всех процесс будет долги независимо от поездок
-
Меняйте адвоката)) канада никого в рабстве не держит
-
Это как поездки в Америку . Уже не раз такие кейсы затягиваются в рассмотрении ( даже по обычным программам) хотя про это нигде не написано.
-
Случаи - это затянутое рассмотрение дела , как минимум. Согласна- по работе возможно, но не на отдых по 3-5 раз
-
Друзі, всім привіт) підкажіть, будь ласка, можливо хтось має подібну ситуацію
-
Ви вже отримали пр?
-
Чи питали чи стоїте на військовому обліку? Чи отримали відповідь на ел листа про прийом ще однієї дитини. Будемо подавати в Оттаві, відповіді нема
-
Хто стикався: якщо дитина канадець, на нього ж всерівно треба інфо їм надати? В аплікації він був dependent not accompanying І про дати коли він «вʼїхав» в Канаду - писати ден народження?😅 чи просто відмітити що в нього паспорт Канади? Дякую
-
Син 19 років з приписним в паперовому вигляді відмовили у продовженні паспорта в Торонто 11 червня. Сказали качати Резерв + після 18 червня і тільки тоді отримаєш послугу.
-
Ребят , тыкните в меня пожалуйста что делать после провинциальной номинации (АОС) , куда подавать дальше ?🙏🙏🙏
-
Отримав сьогодні паспорт в Едмонтоні, ніяких документів не питали.
-
А у мене написано Offer of Employment. Я навіть не задумувалась про це) Я думаю, головне, щоб документ відповідав усім вимогам. Тим паче, contract і agreement по суті одне і теж
-
Я впринципі теж так думаю, але оскільки подаюсь сама без консультантів, то маю трішки сумнівів)
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-after-you-are-nominated
12 Jan 2024, 17:45
202580/471257
3 minutes ago