PR CUAET
-
Это как поездки в Америку . Уже не раз такие кейсы затягиваются в рассмотрении ( даже по обычным программам) хотя про это нигде не написано.
-
Случаи - это затянутое рассмотрение дела , как минимум. Согласна- по работе возможно, но не на отдых по 3-5 раз
-
Друзі, всім привіт) підкажіть, будь ласка, можливо хтось має подібну ситуацію
-
Ви вже отримали пр?
-
Чи питали чи стоїте на військовому обліку? Чи отримали відповідь на ел листа про прийом ще однієї дитини. Будемо подавати в Оттаві, відповіді нема
-
Хто стикався: якщо дитина канадець, на нього ж всерівно треба інфо їм надати? В аплікації він був dependent not accompanying І про дати коли він «вʼїхав» в Канаду - писати ден народження?😅 чи просто відмітити що в нього паспорт Канади? Дякую
-
Син 19 років з приписним в паперовому вигляді відмовили у продовженні паспорта в Торонто 11 червня. Сказали качати Резерв + після 18 червня і тільки тоді отримаєш послугу.
-
Ребят , тыкните в меня пожалуйста что делать после провинциальной номинации (АОС) , куда подавать дальше ?🙏🙏🙏
-
Отримав сьогодні паспорт в Едмонтоні, ніяких документів не питали.
-
А у мене написано Offer of Employment. Я навіть не задумувалась про це) Я думаю, головне, щоб документ відповідав усім вимогам. Тим паче, contract і agreement по суті одне і теж
-
Я впринципі теж так думаю, але оскільки подаюсь сама без консультантів, то маю трішки сумнівів)
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-after-you-are-nominated
-
Потрібна, це вже на федеральному етапі
-
Знатоки, подскажите, нужна ли биометрия и когда ее нужно предоставить?
-
В мене був джоб офер і потім ще дали employment agreement. Додавала обидва, але думаю, що має підійти, бо там як раз і вказуюється вся потрібна інформація як і у джоб офері)
-
Відправляв витяг з Дії в консульство Торонто, платив пошліну + зворотній конверт. Прислали вони довідку, а там у прізвищі моєму помилка! На дзвінки, звісно не відповідають. Я з іншої провінції. Написав їм на імейл що вказаний на довідці. Хтось підкажіть пліз що тут можливо зробити? Фото мані ордеру (40$) в мене є, і конверт з штампом консульства, а от поштові чеки викинув😟
-
Чи можна продовжити ще ворк перміт?
-
Здається всі, кому 14+
-
А нужна всем, кто подается старше 18 лет, так?
-
Бо їм треба знати це)
12 Jan 2024, 17:45
202588/431111
4 minutes ago