PR CUAET
-
раньше надо было думать им, когда распродавали военку всю и сокращали армию.
-
держава знае что ты за бугром. и хочет с тебе денег, отджатьб все что у тебя осталось в украине. бо как только обновишся начнут тебе клипать штрафы. а так не обновил не подписался под их антиконституционным законом.
-
2. Перевірте бенефіти з работи, у вас скоріше за все вже є страхування життя за ними
-
закон сделан для внурнених украинвев, чтобы было очень легко паковать, а для внешних чтобы жизнь медом не казалась. Бо никто вас с Канады не зеберет. ИМХО.
-
кожен має право на висловлювання своєї думки. я вас не переконую. ви вже свої реєстри заповнили
-
Мене переконувати не треба. Я своє відвоював, демобілізований.
-
є за є проти. ви неуважно читаєте мої відповіді. повторюю для вас- реєструйтеся в усіх реєстрах, я жодним чином не переконую вас це не робити, а тільки констатую деякі факти - програма недосконала і не вирішує твоїх проблем. не до кінця оновився - це не виконання вимоги закону. ти зобовʼязаний пройти повну реєстрацію. не можеш за бугром, приходь в тцк.
-
За не реєстрацію це теж станеться і з більшою ймовірністю.
-
людина запитала. це відповідь на питання. а до якого перекладача звертатися - це справа особиста і питання фінансів👍
-
а если нет ничего повесят криминал ответсвенность
-
они вам выставлят штраф. 1 раз, второй раз, потом пробьют что у вас есть, через аукцион продадут чтобы погасить штрафы. Сам покупал арестованные держаой майно )
-
В Україні немає сертифікованих перекладачей, вони всі лише дипломовані
-
А навіщо звертатися до несертифікованого
-
В україні дешевше ж я про це кажу, а там на смак звичайно
-
Якщо ви хочете нот завіряти тоді так їм потрібен оригінал, але питання чи потрібен нотаріус якщо перекладач сертифікований
-
Ні, можно сертифікований перекладач, але він коштує більше 45 доларів за сторінку
-
Саме так. Тому я не бачу причин, щоб не реєструватися. Нічого нового ви про себе не повідомите 🙂
-
якщо не сертифікований перекладач то обов'язково
-
Ні, не беруться Треба їм тільки оригінал
-
Украина вас не может обязать не обновить ничего не вернутся, могут вам не выдавать доки, ну ок. не сильно той хотелось
12 Jan 2024, 17:45
209514/449417
22 minutes ago