PR CUAET
-
За не реєстрацію це теж станеться і з більшою ймовірністю.
-
людина запитала. це відповідь на питання. а до якого перекладача звертатися - це справа особиста і питання фінансів👍
-
а если нет ничего повесят криминал ответсвенность
-
они вам выставлят штраф. 1 раз, второй раз, потом пробьют что у вас есть, через аукцион продадут чтобы погасить штрафы. Сам покупал арестованные держаой майно )
-
В Україні немає сертифікованих перекладачей, вони всі лише дипломовані
-
А навіщо звертатися до несертифікованого
-
В україні дешевше ж я про це кажу, а там на смак звичайно
-
Якщо ви хочете нот завіряти тоді так їм потрібен оригінал, але питання чи потрібен нотаріус якщо перекладач сертифікований
-
Ні, можно сертифікований перекладач, але він коштує більше 45 доларів за сторінку
-
Саме так. Тому я не бачу причин, щоб не реєструватися. Нічого нового ви про себе не повідомите 🙂
-
якщо не сертифікований перекладач то обов'язково
-
Ні, не беруться Треба їм тільки оригінал
-
Украина вас не может обязать не обновить ничего не вернутся, могут вам не выдавать доки, ну ок. не сильно той хотелось
-
Неповні дані означають, що з якихось реєстрів вони не підтягнулися автоматично. Може через якісь технічні помилки. Але пізніше ці дані, коли дійде черга, перегляне людина і дані підтягнуться. І я чув про такі випадки.
-
Хіба нотаріус обов‘язково?
-
А ще можна в укр которі перекласти , скани їм надіслати ще дешевше буде, тут хтось рекомендував декілька разів
-
Справа в тому що в Україні не існує організації що сертифікувала б перекладачів. На печатках немає номеру сертифікату. Тому тут пані Марія права. Але знов таки, на практиці це не проблема і переклади українських перекладачів з коротким абзацом де перекладач описує свої регалії/дипломи і де є печатка приймаються без питань.
-
Ваш, мій, ще сотня людей і на лєксус буде. З бідного по нитці багатому сорочку
-
а надо будет через европейский суд по правам человека оспорю их )
-
Можете не сумніватися, що ті, хто пиляють бюджет, оперують на порядки більшими сумами. За ваш штраф вони навіть пальцем не поворухнуть.
12 Jan 2024, 17:45
209521/449672
2 minutes ago