PR CUAET
-
Дарувати за довіреністю не можна, продати можна
-
Спасибо
-
важно то, что вы - это вы. то, что у вас другой/новый паспор, вы от этого не перестали быть собой
-
Вам все правильно говорят. Просто скаченная справка из дии+ серцифицированный перевод подходят. Мы уже с ПР . Брат подался с такой же справкой- проблем нет При этом все документы переводили в украине.
-
Я аплікацію подавала 29 квітня, а пишеться, що подала 30))
-
Зайдите на оф сайт и почитайте требования к переводам. У меня знакомым отказали в ПР в связи с предоставленными переводами, которые не определены программой. Это не гуманитарная была. Они переподавались
-
/ban
-
Цікавить Оттава
-
Добрий день! Підкажіть +- строки після оплати і формування пакету в апостилі? Через скільки в середньому wes робить оцінку? В мене один диплом спеціаліста.
-
Вони живуть у майбутньому 😂 Медицину зарахували завтра 😳
-
Можна і дарувати, і продавати, і в іпотеку надати. Всі дії як і у власника і що в довіреності пропишете
-
Дякую, не підкажете скільки часу займе ця процедура? У відео кажуть що тиждень, чи може бути довше?
-
можна і дарувати
-
Добрий день. Хто знає, коли оновлюється їхня база? В який день? О котрій годині ?
-
Добрый день! Вы попробовали аппеляцию?
-
Може бути і до 6 міс. Бажано подаватись 3-4 міс до завершення поточної візи.
-
Лише певні провінційні програми вимагають місцевий переклад. Таких програм дуже мало. На абсолютну більшість програм підходять переклади, зроблені за кордоном. Тож перед подачею документів слід ознайомитися з вимогами програми щодо документів. Знаю, що одна з таких програм в Онтаріо.
-
С марта висит такое.
-
Працюють у поті обличчя та випереджають строки після лонг вікенду
-
Мені це не треба. Людині, яка подає документи, краще на оф сайт заходити а не гадати на кофейній гущі. Ромашку ганяти- підходить/не підходить не мій варіант. Переклади зроблені аутсайт оф Канада різні. І треба щоб вони були саме такими, як вимагає програма.
12 Jan 2024, 17:45
211078/429486
4 minutes ago