PR CUAET
-
5 квітня отримав від бухгалтера пакет документів
-
Так
-
Всім привіт 👋🏻 Порадьте будь ласка міграційного консультанта для подачі на ПР по Гум. програмі. Знаходжусь в Торонто, але якщо буде потрібно, пригну в машину і переїду в іншу провінцію. Дякую!🙏
-
Я вже колись писала вище свою історію… Мій вуз (один з вузів) Театральний Інститут імені Карпенка Карого, диплом спеціаліста, але я вчилась 4 роки. А WES зараховує 4 роки як бакалавр, тож маємо що маємо 🤷♀️. Другу вищу освіту не подавала так як вона зовсім іншої спеціальності (2 роки і теж спеціаліст). Ми вже з ПР, чоловіка магістра вистачило.
-
-
Потрібен міграційний консультант для подачі на ПР по Гум. програмі. Торонто. Дякую.
-
Привіт. Питання до тих, хто реєструвався вже в Резерв+. Чи реєструвались ви на український номер телефону чи канадський? І якщо на канадський, як ви отримували смс для входу до застосунку? Змінювали номер в банкінгу?
-
Підкажіть будь ласка, чи можна якимось чином зробити довідку без паспорту/ID картки? Фотокопії немає. Є дані ID картки у Дія, але пластик загублений, відновити зараза неможливо.
-
Дякую
-
Привіт всім! Чи можливо хтось знає чи має інфо Питання про параграф education в чек листі новому aos Там пише, що “upload all your secondary and post secondary degrees, diplomas and certificates “, що означає, що їм треба атестат зі школи Питання: чи підійде атестат витянутий з Дії?
-
@OstapBosak Доброго вечора, підкажіть чи потрібно підтверджувати кваліфіковану позицію навчанням чи сертифікацією (наприклад позицію concrete finisher) при подачі на AOS або на інших етапах пізніше чи краще подаватись як просто labourer? (CELPIP min 6)
-
Ех(
-
Можете надати контакти в групі, будь ласка.
-
Не обовʼязково шкільний атестат, якщо в вас є вища освіта Всі документи що ви надаєте IRCC мають бути перекладені на англ чи франц мову сертифікованим перекладачем.