PR CUAET
-
Я подався 04.04.2024, а паспорт відправили з України в Канаду 04.07.24 рівно через 3 місяці. Із цих 3 місяців перевірка даних тривала 2,5 місяці
-
Я подався 04.04.2024 і теж 2,5 місяці дані були на перевірці. Статус змінився тільки в кінці червня. Не переживайте, зміниться Вони ж всіх попереджають, що виготовляють зараз довго, тільки виготовлення паспорту до 3 міс
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи їздив хто в Україну після approved in principle? Чи це вплинуло якось?🤔
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи їздив хто в Україну після approved in principle? Чи це вплинуло якось?🤔
-
Добре ,дякую Шо це за gst виплати?
-
На інших етапах рухалось швидко
-
Були судові процеси в Канаді коли відміняли ПР після його отримання, коли аплікант їздив в країну походження хоча в його справі вказано що це небезпечно. Якщо Ваш кейс побудований на одному з факторів що в Україні небезпечно, то думаю це буде погано якщо поїдете, бо можуть потім докопатись та відминити навіть якщо буде на руках ПР. Скоріш за все це дуже рідко буває, але сама ситуація вже була в Канаді.
-
@OstapBosak чи мали ви коли небудь справу із LMIA для crown corp тір 1 або 2? Я уже пробувала поговорити з нашим LR але кажуть що це нереально, бо зазвичай на ці вакансії дуже багато охочих. Цікаво почути вашу думку, дякую
-
Дякую
-
Купу людей подалися, просто чат видалився і ви зараз не бачите наших повідомлень 😢