PR CUAET
-
Тоді у вас буде проблема . Або нова посада , або номінація, що зараз важливіше
-
В нас ніяких повідомлень не приходить. Ідемо до аптеки, даємо картку мед страхування, вони знаходять цей рецепт і кажуть коли прийти забрати
-
Ні, в мене інша компанія
-
Перший та третій вівторок що це означає?
-
Підскажіть будь ласка , після здачі біометрії через який час ваша справа потрапила до офіцера? ( питання до тих хто получив арпрув чи в процесі очікування) Дякую заздалегідь 🧡
-
У вас та сама компанія залишається? Мій чоловік в такій самій ситуації був, але йому ніде посаду не міняли (їм, чесно кажучи, і не хотілося ніде її міняти, то й не дуже ми просили), так і подався з посадою первісною
-
www.facebook.com/ukrconstoronto?mibextid=ZbWKwL
-
Зазвичай можна іти забирати
-
Перший та третій вівторок з 18 до 18-30. Уся інформація на фейсбук сторінці консульства
-
Можна посилання на фейсбук ?
-
Дуже дякую величезне!
-
В серпні будуть 6-го та 20-го числа.
-
Для отримання ПР треба податися на федеральний етап з валідним паспортом, а після отримання рішення, він повинен бути валідним 6 місяців на момент прийняття рішення . Я не про гуманітарну зараз. І нічого там автоматично не продовжується без паспорта на сьогодні
-
Підскажіть будь ласка, де зробити Health Card, Гамільтон, або Торонто Дякую
-
Это не по теме группы пост.я не буду повторяться читайте. Законы
-
Дякую
-
Попросіть нову компанію, щоб трошки почекали і взяли вас після номінації, нехай ввійдуть в положення, іміграція це важливо.
-
А если выехал законно но после начала войны?
-
Доброго дня, допоможіть будь ласка Подалися на PR по провінційній номінації( PNP), зараз застряли вже 2 місяця на порталі 1 на федеральному рівні. Усі документи: паспорт, віза, WP закінчуються у січні 2025, тобто ще пів року . Але існує інший закордонний паспорт з довшим строком ( у метушні коли евакуювались забула дома а зараз він зі мною) Чи можна податись на BOWP вказуючи данні нового паспорта, при тому що заявка на ПР була подана зі старим паспортом? Дякую
-
І ще якщо я приймаю постійні ліки, як мені їх купити в Канаді? 😵💫
12 Jan 2024, 17:45
225596/403748
about a minute ago