PR CUAET
-
Як перекласти диплом про закінчення школи в Калгарі
-
Да и того и другого
-
В ноябре подались они
-
www.instagram.com/reel/C9r6kYmppCs/?igsh=bHI2NTUyNjZ6ZXc=
-
Лотерею сначала надо выиграть.
-
Я в Оттаві..може нам не потрібно..))
-
«ЛО ТЕ РЕ Ю» Яка границя? Яка грін карта на границі? Ви бачите у моїх повідомленнях ТАКЕ?!!!! Ні? То для чого принижувати іншого учасника скажіть будь ласка. Думаю всі зрозуміли що я маю на увазі. Усі крім вас?🥹
-
Как показывает практика 1-2 после биометрии апрув . Остальные кейсы зависают 8-9 месяцев тишина . Вот молодая пара без детей , гуманитарная)
-
Вибачте, сплачувати за паспорт потрібно раніше ніж зазначена дата? Чи як то виглядає? І друге питання. Старий паспорт заберуть одразу? Чи при отриманні нового? Дякую
-
с гнильцой, да, но все равно всегда можно скачать кряк адоба из надежных источников
-
всім привіт, хочу поділитися досвідом, можливо буде комусь корисно, я зловила слот у Х'юстоні, посол дуже приємний, подалася без проблем, якщо у вас є віза до США то рекомендую це посольство, сама я живу в Канаді
-
Чи ви про що?
-
Ну так виграти і потім поїхати🥹
-
Доброго вечора, а куди платити 13 € ? На який сайт ?
-
Просто я думаю як воно працює, для oinp треба мати досвід тільки 1 рік по ноку, я можу показати в work history тільки канадійський досвід, цього має бути достатньо щоб відповідати вимогам,а укр досвід у personal history щоб не надавати переклад референсу. А ось коли буду заповнювати апплікацію на федеральному рівні можу надати референс укр досвіду. Чи хтось мав схожу ситуацію?
-
а поверить во что?
-
Треба зробити мані ордер в Post Canada: За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Embassy of Ukraine in Canada».
-
Ну хорошо, поверим вам
-
Что подпишет, заплачу 30 долларов
-
Скажіть а де знайти цю форму дозапиту на military record щоб зразу її завантажити при подачі, так можливо?
12 Jan 2024, 17:45
228361/433599
about a minute ago