PR CUAET
-
Як можна знайти таку для липня?☝️
-
Доброго дня, шукаю імміграційного консультанта NewFoundland
-
Тут вище відписувались що зі схожими параметрами подавались в Польщі і їм відмовили, тому думаю краще не ризикувати
-
Раніше можна було в будь якому. Але зараз дуже багато бажаючи зробити паспорти, і наприклад Едмонтон судячи з відгуків перестав надавати послуги тим хто з іншого округу. Краще мабуть в своєму консульстві намагатися піймати. Всі провінції поділені між консульствами.
-
Дякую, ви могли б когось порекомендувати з німецької на англ щоб перевести?
-
chat.whatsapp.com/J7M5bl9FA1MHYXDCqqP2N7
-
Підкажіть який нок, будь ласка
-
Доброго дня! Маю питання, зроблена помилка, і не знаю як вірно вирішити. Подали НЕ ВІРНИЙ паспорт на біометрії. Прийшов запит на біометрію для мами, здала в Києві ( 19.07). По запиту принести travel document ( в нашому випадку паспорт з візою), мама принесла обидва (один закордонний біометричний для вїзду в Європу, інший закордонний також діючий з канадською візою ). Працівниця, яка приймала документи, взяла паспорт ( який є для вїзду в Європу, а не той що є діючий для вїзду в Канаду). Я в пт і пн намагаюсь додзвонитись в IRCC, без можливості. Документ який знайшла на поправку помилки в travel doc, то на інші види помилки А тепер суть питання: Куди мені писати ( email)/дзвонити ( не можу додзвонитись, вибиває постійно на якомусь із питань), щоб пояснити ситуацію. Попередньо, коли подавала форми повідомляла за 2 паспорти ( що один закордонний для вїзду в Європу), але як основний вказувала саме, той у якому віза. Завчасно дякую.