PR CUAET
-
chat.whatsapp.com/EWW5C1yJLtYDW1RYJrEnwf
-
Ще раз дуже вам дякую за розʼяснення!💐
-
Після подачі і отримання запиту на біометрію
-
Підкажіть будь ласка. біометрію треба здати до подачі або після?
-
Доброго дня! Маю питання, зроблена помилка, і не знаю як вірно вирішити. Подали НЕ ВІРНИЙ паспорт на біометрії. Прийшов запит на біометрію для мами, здала в Києві ( 19.07). По запиту принести travel document ( в нашому випадку паспорт з візою), мама принесла обидва (один закордонний біометричний для вїзду в Європу, інший закордонний також діючий з канадською візою ). Працівниця, яка приймала документи, взяла паспорт ( який є для вїзду в Європу, а не той що є діючий для вїзду в Канаду). Я в пт і пн намагаюсь додзвонитись в IRCC, без можливості. Документ який знайшла на поправку помилки в travel doc, то на інші види помилки А тепер суть питання: Куди мені писати ( email)/дзвонити ( не можу додзвонитись, вибиває постійно на якомусь із питань), щоб пояснити ситуацію. Попередньо, коли подавала форми повідомляла за 2 паспорти ( що один закордонний для вїзду в Європу), але як основний вказувала саме, той у якому віза. Завчасно дякую.
-
Ви отримали апрув ще в березні, так? Це точно не був атоматичний лист який всім приходить? Виходить вам просто треба зараз чекати коли новий вп прийде по пошті.
-
Ми отримали eligibility passed 23 лютого, потім у березні був дозапит на мілітарі форм. Потім - тиша й досі. Дзвонили - у відповідь "дайте їм більше часу"
-
Знаю подібний кейс як у вас, тільки на місяця півтора пізніше у них eligibility і military form. Вже з PR. Точно що раз на раз не приходиться. А яка у вас провінція? У вас є довідки про несудимість з інших країн, окрім України?
-
Доброго дня. Чи можна подаватися на АОС якщо в дитини продовжений паспорт і коли буде новий невідомо
-
Дякую
-
Чи потрібна буде довідка на провінційному рівні?
-
Підкажіть а вам у переліку документів потім вказало що треба завантажити якесь підтвердження? Вказала як нікнейм імʼя Julia, бо воно і і Лінкедін, і на роботі в мене як preferable name вказано але у переліку документів тепер стоїть документ-підтвердження. Ви loE писали?
-
Так, я писала LOE на кожен чих, якщо чесно 😁 Але воно в мене не було як required, я просто так додавала
-
Вітаю! З отриманням карток! Підкажіть, будь ласка, стосовно військового, які сторінки потрібно перекладати? І чи достатньо військового, чи ще й приписне треба перекладати?
-
вы нарисовали себе в голове проблему, которой не существует. без разницы, какой паспорт. человек один и тот же, дата рождения у человека одинаковая и отпечатки пальцев тоже. ничего не надо делать. за вами закреплен единый uci номер, к которому все ваши биометрии будут подтягиваться. проблема будет, если в одном паспорте она иван иваныч 1960гр, а в другом наталья федоровна 1975 г.р.
-
Ми отримали вдвох з чоловіком ,йому не продовжили ,а мені так .ось ми чекали і потім думаємо ,чого так довго ,всі вже отримали нові на руки .а потім глянули а там помилка в адресі ,тобто зрозуміло що не доїде він нікуди … Потім заповнили ми листи де вказали що помилка в адресі .А ось далі що ??ніхто не відповідає чи надішлють нові взагалі ,чи бачать що ми запрос надали Ось і питаю ,може можна в аеропорту отримати одразу новий орігінал ?!
-
Доброго дня, в який час знаєте?
-
Але про всяк випадок краще перевірити в чеклісті саме для вашої програми
-
Він по пошті приходить переважно за 1-2тижні. Але якщо ви виправляли помилку то не знаю ск чекати. В аеропорту - ні. Вони навіть по куает зараз в аеропорту не видають тим хто приїжджає.
-
Чула що деякі країни можуть довше відповідати по цим довідкам. В мене теж довідка з Іспанії ще. Люди, які отримали швидко, тільки з України мали. Може тому в нас і довше. Я в Онтаріо.
12 Jan 2024, 17:45
228762/430045
about a minute ago