PR CUAET
-
Адресу не треба вказувати
-
Прям таки фатально😁 отсутвие языкового теста.
-
Здесь мы рассуждаем о силе кейса, тех или иных факторах, но забыли, что все это сопроводительное письмо, которое исполнитель может вообще не читать. Там есть формы, которые он прочитает, а потом просто может бросить монетку и выбрать)
-
Когда будет запрос о причинах, исполнитель либо опишет общей фразой, "Не достаточно оснований" либо бегло прочитает и напишет первую причину, которая будет на уме)
-
Дякую ☺️
-
Добрий день))) а як податись на гуманітарну програму ? Які повинні бути критерії для заяви ?
-
Ні, не фатально зовсім. Просто доказ знання мови підвищує шанси. А якщо тесту нема, то краще взагалі мову не згадувати. Не писати щось типу "Я не можу вивчити мову і тп"
-
Не может. На каждый кейс в котором он отказывает он описывает причины отказа. И если вы решите оспаривать решение, на его заключении будет строиться их защита.
-
То я так написал, но лучше все же приложить признанный Канадой тест, так как это часть оснований по адаптации
-
Як цей витяг назвається в дії? В мене в дії такого немає
-
Для отримання теж треба
-
Едмонтон Хто подавався на закордонний паспорт після 10 квітня, обновлявся статус на «доставлено»?
-
Я єдине що з цього не розумію, чи треба повторно формувати е-ВОД за три дні для отримання вже готового паспорту? Чи може хтось підказати?
-
Вітаю, ви є в реєстрі оберіг скоріше за все. Спробуйте зробити витяг в дії (це теж саме але не треба нічого окрім електронного підпису чи банку)
-
Треш. Розмову закінчую, не маю часу на дурниці.
-
Військово обліковий документ на сайті дії diia.gov.ua/services/vijskovo-oblikovij-dokument
-
Так, це можливо
-
Всем привет, как продлить дед лайн на загрузку документов? Справку о несудимости буду делать дольше месяца , в письме риквесте никаких инструкций нету
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Чи є хто подавався з дублікатом від WES, моя оцінка зроблена більше 5 років назад, на wes замовив дублікат зі свіжою датою, пише на сайті wes що повторна оцінка не потрібна якщо немає нової освіти
12 Jan 2024, 17:45
Post 232684 of 399988
less than a minute ago