PR CUAET
-
Вітаю! Хочу поцікавитися як має виглядати підтвердження досвіду роботи з України? І якщо цей досвід був не офіційний (не записаний у трудову книжку)? Це має бути просто employment verification letter (лист з описом діяльності на посаді) від роботодавця(-ців), чи потрібна інформація з бухгалтерії/податкової? Дякую!
-
Я теж неоплатив. Ви якось оплачували?
-
У нас схожа ситуація- приїхали заради дитини, тут хороші програми реабілітації. В Україні ми не можемо оплатити і в Европі також) а тут працюеш і дитина розвиваеться. Думаемо подаватись по програмі самостійно. Поки не можу зрозуміти які документи потрібно підготувати для подачі. Можливо е ссилка на державний ресурс з переліком документів? Щоб по трошки готувати) Буду вдячна❤
-
Ні, не треба. Якщо вам прийде лист e-coPR під час поїздки треба cконактувати з ircc і описати ситуацію, що ви закордоном. Ніяких доказів наводити не треба. Вам скажуть що далі робити (по суті повідомити коли повернетесь в Канаду щоб повторно вислали coPR і ви вказали там фото, адресу і тд для пластикової картки).
-
Мені дуже допомогло, бо спочатку було жахливо
-
Це допоможе генерувати ідеї, структурувати свою відповідь та підтягнути письмо заодно
-
Дуже важливо багато практикувати , особливо говоріння, у мене були великі проблеми з генеруванням ідей та frozen brain during my speech. Я коли слухала їх міні курс, там є прикольний тіпс для спікінгу, я пробувала декілька разів, це допомагає. Знаходите тест, починаєте говорити на час. Потім пишете свою відповідь вже не на час, перечитуєте вголос, потім знову на таймері намагаєтеся по пам‘яті відтворити своє написане, краще декілька разів, поки не вкладетеся в час і не будете говорити без поспіху та без е-кання