PR CUAET
-
Спасибо вам огромное ❤️❤️❤️
-
Дякую, а то я вже переживаю(
-
Доброго дня. Працюю з Руралом. Але Лойдміністер наразі не приймає заявки
-
Мені в Торонто було достатньо
-
LMIA зараз біля 6 місяців займає
-
Мені одній сімї одобрили в Ромунії за 3 дні цього тижня ))
-
Треба дивитися яка інформація була подана. Якщо ви вже показували що там працюєте на тій професії, то якщо міняєте, то міняйте сьогоднішнім днем. Але це тоді означає що знову треба буде 6 місяців відпрацювати
-
якщо перекладач сертифікований то він ставить свою печатку і цього достатньо. якщо звичайний ліцензований переклад - вони знають що потрібно робити affidavit і самі нотаріально все завіряють
-
поспілкуйтеся з вашим перекладачем. фактично достатньо скан-копій для перекладу. якщо йому все підійде - тоді нема чим перейматися
-
Батя в Польше до 24 подавался и толку))
-
Дитині флагполінг нідочого, бо якщо впустили в Канаду, навіть якщо не дали документу, в дитини є 6 місяців статусу. І на будь якому статусі можна ходити в школу безплатно, якщо один з батьків працюючий в Канаді. І за ті 6 місяців можна комфортно податися на що потрібно онлайн (дитина працюючого в Канаді має право на ВР/СП/ВП в залежно від віку та обставин). Aktugeksyu крім деяких більш екстремальних випадків, я не рекомендую. Як мінімум це ризики і стрес (інколи по пару годин депортаціями лякають ...)
-
Дякую за відповіді. Загальний бал 9 мені присвоїли, чи вони не так рахують? А пізніше буде можливість підтягнути дівчину і як то перевіряється?
-
Я думаю їм головне щоб там писало що це для ембасі і України. Все інше не так важливо.
-
Мій перекладач в афідевіті просто пише, з чого зроблено переклад - з оригіналу чи скан-копії. Я теж маю кілька документів, які залишилися на окупованій території.
-
А проконсультувати про те, яку програму краще обрати мені в моєму випадку краще, можете?
-
Зрозумів, отримав листа сьогодні, дякую за відповідь
-
Про продовження паспорту за 2 місяца, взнавали особисто в консульстві. Так що це не несінітниця🙃
-
Вам треба підписати (тільки правильно, в Польщі це написані від руки ім'я та прізвище як у закордонному паспорті) і надіслати цю ж заяву на адресу інформаційного бюро. Зробити це треба протягом 14 днів з дня отримання листа. Якщо не зробити цього протягом 14 днів, то вони закриють справу. Гроші Ви можете повернути. Коли Ви отримали цей лист?
-
Доброго дня друзі. Хочу подякувати Пані Мargo Balunova та її команду за професійну допомогу в отриманні довідки з Італії.
-
Дякую)
12 Jan 2024, 17:45
236882/427496
about a minute ago