PR CUAET
-
Понял, спасибо большое
-
Ця програма від початку до кінця займає коло 1 рік 10 місяців. Тож потрібні дійсні паспорти. Але останні новини показують , що наших одобрюють швидше, але не факт що так буде у всіх. Знаю тих, кому все зайняло 5 місяців, інших -9 місяців. За дитину не знаю.
-
По програмі Skilled Worker в вимогах стоїть джоб офер без кінцевої дати. Тож в конракті має бути тільки дата початку роботи? І паспорти членів родини і апліканта повинні бути дійсні хоча 2 роки? Я правильно розумію? Бо часом читаю, що достатньо пів року дійсного паспорту. І в дитини подовжений паспорт. Чи це має значення?
-
Дякую ☺️
-
@OstapBosak Добрий день, Остапе зоорієнтуйте будь ласка, як діяти? Паспорт (закордонний закінчується в кінці серпня 2024). WP строк дії також до кінця серпня 2024. На новий паспорт подалась в кінці вересня 2023 (коли буде готовий невідомо). Як діяти стосовно WP, враховуючи що программа діє до березня 2024? Якщо вірно розумію то продовжити старий паспорт можна за два місяця до кінця строку паспорта. А чи є можливість продовжити WP? Як бути в цій ситуації з отриманням WP? Дякую наперед.
-
Я подавалась по тиир. Атлантична програма. Нова Скошия. Екзамен потрібен. Провінційна програма екзамен не потрібен, можна письмо від роботодавця що ви його знаєте.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто знає. При подачі документів на PR необхідно вказати дочку чоловіка від попереднього шлюбу, яка мешкає з мамою в іншій країні і надати її медогляд та біометрію. Чоловік з минулою дружиною не спілкується і отримати ці документи на дочку немає змоги. Яку форму заповнити на відмову включення її в аплікацію?
-
Привіт, поділіться будь ласка досвідом чи хтось подавався по Teer ( професія) і чи дійсно на провінційному етапі все добре, а на федеральному потрібно екзамен з англійської здавати .
-
підкажіть будь ласка, форму statory declaration of common- law union можна також підписати онлайн, чи потрібна присутність двох common law? жили в Україні разом 3 2001 року, але немає разом загального майна. В Cuat application вказано було, що вони common law. Почта в Канаді приходила на той же самий адрес, але разом договору арени немає. рахунок в банку плануємо відкрити, чи це вже не піздно? які ще докази можуть бути?
-
а підкажіть будь ласка я цю форму заповнив намагаюся її завантажити в особистий кабінет а сайт мені не дає це зробити пише помилки. Barcode знизу є
-
Дякую, піду ще поковиряю😭
-
Там дуже легка процедура. Я на це витратила 5-10 хвилин. Якщо виникають ці проблеми, усі повинні знати вихід є. Дія, послуги, витяг про дошлюбне прізвище. Все.
-
Ви 100% праві. Якщо є можливість це треба робити.
-
Остапе, доброго вечора, я думаю людині треба звʼязати свідоцтво про народження з нинішнім прізвищем. У свідоцтві про розірвання шлюбу не видно зміни прізвища. Це доказує тільки витяг про дошлюбне прізвище. Я так робила матері.
-
Дати як у перміті. До кого можна писати роботу якщо є, якщо ні то щось типу CUAET Суму яка по факту є (це не перевіряють, якщо у вас є робота це більш статистичне питання)
-
Можна, і не тільки по термінових. Моя мама по цьому перміту вже 5 раз їздила Головне щоб на руках були дійсна віза, паспорт, і дуже бажано перміт з собою
-
Їй можна відкривати лише Adobe Acrobat Reader
-
Перше
-
Відкриваєте в браузері чи в акробаті?
-
Олена, коли людина розриває шлюб, свідоцтво про шлюб взяти вже не можна. Але щоб доказати попередній шлюб, ви повинні замовити витяг який підтверджує дошлюбну фамілію. У цьому витязі буде написано що ви вийшли заміж і змінили фамілію.
12 Jan 2024, 17:45
24180/449677
3 minutes ago