PR CUAET
-
Ця програма від початку до кінця займає коло 1 рік 10 місяців. Тож потрібні дійсні паспорти. Але останні новини показують , що наших одобрюють швидше, але не факт що так буде у всіх. Знаю тих, кому все зайняло 5 місяців, інших -9 місяців. За дитину не знаю.
-
По програмі Skilled Worker в вимогах стоїть джоб офер без кінцевої дати. Тож в конракті має бути тільки дата початку роботи? І паспорти членів родини і апліканта повинні бути дійсні хоча 2 роки? Я правильно розумію? Бо часом читаю, що достатньо пів року дійсного паспорту. І в дитини подовжений паспорт. Чи це має значення?
-
@OstapBosak Добрий день, Остапе зоорієнтуйте будь ласка, як діяти? Паспорт (закордонний закінчується в кінці серпня 2024). WP строк дії також до кінця серпня 2024. На новий паспорт подалась в кінці вересня 2023 (коли буде готовий невідомо). Як діяти стосовно WP, враховуючи що программа діє до березня 2024? Якщо вірно розумію то продовжити старий паспорт можна за два місяця до кінця строку паспорта. А чи є можливість продовжити WP? Як бути в цій ситуації з отриманням WP? Дякую наперед.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто знає. При подачі документів на PR необхідно вказати дочку чоловіка від попереднього шлюбу, яка мешкає з мамою в іншій країні і надати її медогляд та біометрію. Чоловік з минулою дружиною не спілкується і отримати ці документи на дочку немає змоги. Яку форму заповнити на відмову включення її в аплікацію?
-
підкажіть будь ласка, форму statory declaration of common- law union можна також підписати онлайн, чи потрібна присутність двох common law? жили в Україні разом 3 2001 року, але немає разом загального майна. В Cuat application вказано було, що вони common law. Почта в Канаді приходила на той же самий адрес, але разом договору арени немає. рахунок в банку плануємо відкрити, чи це вже не піздно? які ще докази можуть бути?
-
а підкажіть будь ласка я цю форму заповнив намагаюся її завантажити в особистий кабінет а сайт мені не дає це зробити пише помилки. Barcode знизу є
-
Відкриваєте в браузері чи в акробаті?