PR CUAET
-
In July, Canada refused entry to 5,853 foreign travellers, who were "allowed to leave," as Canada puts it, and who include students, workers and tourists, the most since at least January 2019, according to border agency data that has not been previously reported.
-
Що Ви маєте на увазі? Які характеристики?
-
Добрый день! Посоветуйте брокера в Эдмонтоне, по-факту не важно на каком языке говорит, но русско или украино говорящему мне конечно проще будет донести ситуацию) Хочу проконсультироваться,чтоб понимать дальнейший курс действий
-
Перечитайте уважно IRCC guideline щодо перекладачів - українські перекладачі не кваліфікуються як сертифіковані в Канаді.
-
А звідки у вас інфа про те що саме 5800 людей розвернули, звідки сама цифра? Я не думаю, що якщо у людей всі документи впорядку заборонять в'їзд до Канади
-
Доброго дня, ми допомагаємо в цьому питанні
-
Яка ситуація на кордоні? Кажуть в липні завернули 5800 людей з study, work and travel permits. Когось з українців зупиняли?
-
Доброго дня, ми допомагаємо брати іспанські довідки та доставляємо вам в руки в Канаду, напишіть в особисті
-
Здравствуйте а как и где можно примерно образец посмотреть что необходимо писать в характеристиках с места жительства?
-
У вас у кабінеті gc стоїть дата завершення background check?
-
Народ, по літніх подачах ні в кого ніяких змін по аос? Знаю, що в принципі, зараз кінець січня розглядають, але раптом в когось щось дозапитували або якось інакше статус мінявся ?
-
ситуация, как всегда. пускают тех, кому можно. не пускают тех, кому нельзя. украинцев, как и других граждан, пускают, если у них с документами все в порядке
-
А что в нем написано и чем он заканчивается там паспортные данные вашего ленрода? Или что подпись?
-
Доброго дня, подався на провінційну програму в манітобі, ще не отримав номінацію але відправив емеіл до MPNP з запитом на зміну місця роботи і отримав таку відповідь. Чи значить це що я можу змінити місце роботи?
-
Я вообще не знаю в каком они а же должны быть и как на зываются."лист поддержки"
-
А якщо підпис перекладача завіряє нотаріус в Україні, то такі документи дійсні для гум. Програми? Я читала на сайті, там написано - за межами Канади державний нотаріус завіряє
-
перевожу с ircc на человеческий. ваши отпечатки пальцев прогнали по базе. это автоматическая процедура. на этом все. к этапу проверки eligibility они еще не приступили, ну а до security они еще не добрались, тк eligibility еще не завершено
-
Ну смотрите с работы я брал характеристики( в плане наше рабочее время количество отработанных часов место работы и как работодатель нас Характеризует и т д ) для себя и жены от остальных рекомендации ...какой лист поддержки? О чем вы?
-
Цікавить те саме питання Прийшли листи нам обом про Portal 1 і в обох листах пише, що кожен є «головним аплікантів», хоча основний аплікант - мій хлопець Тоді з чиєї пошти потрібно надавати інформацію і яку саме? Дуже вдячна за відповідь!
-
Наче о 6.00 -6.30 по часу Едмонтону
12 Jan 2024, 17:45
249421/432451
less than a minute ago