PR CUAET
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🇺🇦🍁🇨🇦Все про програму Family reunification for Ukrainian nationals: умови, вимоги, документи, терміни та процес подачі заявки🇺🇦🍁🇨🇦 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_hNHNzMT0O/?igsh=dWx5MjVlamNsZXY= 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🇺🇦🍁🇨🇦Все про програму Family reunification for Ukrainian nationals: умови, вимоги, документи, терміни та процес подачі заявки🇺🇦🍁🇨🇦 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_hNHNzMT0O/?igsh=dWx5MjVlamNsZXY= 🍁🍁🍁
-
Моя хронологія, може комусь актуально. 04 Липня документи відправлені в WES \ 04 вересня WES підтвердив диплом.
-
Главное, чтобы при этом паспорт не заканчивался в следующем году :)
-
Будет и на нашей улице праздник!
-
Самий перший паспорт (ще без біометрії) я здав, коли робив собі біометричний. Наразі мій паспорт діє ще два роки, але дивлячись що коїться, хочу собі зробити другий паспорт. Просто діючий хочу залишити (бо там віза та багато чого до нього підв'язано). Тому і підняв це питання. Дякую всім за рекомендації.
-
Дайте пораду, як зловити слот. З якого пристрою ловили. Вчора не змогла зловити в жодне консульство. Кнопка підтвердити не була активна або слот був зайнятий
-