PR CUAET
-
Скажіть будь ласка на заповнення для візи , чи можу я заповнити форму 5257 від руки , бо не можу її відкрити ??
-
Я теж так розумію, але канадський родич запитав і я засумнівалася, а потім ще й нотаріус який вже підписував такі форми відповіла що розуміє так що на обох але не знає точно😂
-
Форму заповнює спонсор одну на головного аптіканта.
-
я не подаю батьків. але логічно можна подумати: якщо у вас один із батьків - головний аплікант, а інший - dependent, то тоді достатньо однієї форми. якщо ж ваші батьки розлучені чи з будь-якої іншої причини подають окремі заявки, то тоді потрібно підписувати дві форми
-
Людоньки ну скажіть хто знає, хто подає батьків, чи нот.засвідчена форма повинна бути на одного батька головного апліканта? Чи дві на кожного?
-
Доброго ранку ,хочу спитати про такий кейс .я отримав зі своєю жінкою номінацію в Альберті .зараз ми подаємо на федеральний рівень там є питання "подавали чи ви заявку на біженство чи захист " я подавав в Румунії на біженство і наступного дня відминив та поїхав в німечину і жив там по по тимчасовому захісті.Мені потрібно відповісти так і описати подрібно ? Є в вас @OstapBosak такий опит щось порекомендувати,чи це краще у форматі прийому .
-
Перекладач, коли перекладає Ваше свідоцтво, візьме копію паспорта і напише в перекладі вірно як в паспорті. І проблема зникає.
-
Всім вітання! Мала досвід ре-евалуації письмової частини IELTS і хочу вам сказати - не тратьте даремно гроші, бал не піднімуть, бо це більше про бізнес, ніж про оцінку тесту. Краще ще трохи підготуватися і перездати.