PR CUAET
-
я не подаю батьків. але логічно можна подумати: якщо у вас один із батьків - головний аплікант, а інший - dependent, то тоді достатньо однієї форми. якщо ж ваші батьки розлучені чи з будь-якої іншої причини подають окремі заявки, то тоді потрібно підписувати дві форми
-
Людоньки ну скажіть хто знає, хто подає батьків, чи нот.засвідчена форма повинна бути на одного батька головного апліканта? Чи дві на кожного?
-
Доброго ранку ,хочу спитати про такий кейс .я отримав зі своєю жінкою номінацію в Альберті .зараз ми подаємо на федеральний рівень там є питання "подавали чи ви заявку на біженство чи захист " я подавав в Румунії на біженство і наступного дня відминив та поїхав в німечину і жив там по по тимчасовому захісті.Мені потрібно відповісти так і описати подрібно ? Є в вас @OstapBosak такий опит щось порекомендувати,чи це краще у форматі прийому .
-
дякую за відповідь
-
Здається, що диплом кваліфікаційного працівника не відноситься до вищої освіти, тому напевно треба робити шкільний атестат.
-
Ви про подачу на візу чи вклейку? З Канади чи з закордону?
-
Ворк перміт якщо дійсний на 3 роки переробляти не треба. На віу можна податися онайлн через IRCC
-
Сестри свідоцтво російською мовою, я перекладачу дала своє перекладене свідоцтво і попросила перекласти щоб всі прізвища і імена батьків збігалися. Її дані перекладали по паспорту
-
І я так само, зі скріншотом, і вже 2.5 місяці чекаю, але я ще не додала паспорт, бо не приїхав ще( теж переживаю що довго, і що відмова буде(
-
Перекладач, коли перекладає Ваше свідоцтво, візьме копію паспорта і напише в перекладі вірно як в паспорті. І проблема зникає.
-
Зараз я не в Канаді, але планую їхати. Вибрала куди їхати і розумію який бал мені потрібен для PR. Якщо результат дійсний два роки, то можливо краще зараз здати?
-
Всім вітання! Мала досвід ре-евалуації письмової частини IELTS і хочу вам сказати - не тратьте даремно гроші, бал не піднімуть, бо це більше про бізнес, ніж про оцінку тесту. Краще ще трохи підготуватися і перездати.
-
Ви знаходитесь у Канаді , маєте роботу для ПР, вибрали програму подачі і найближчим часом плануєте це зробити?
-
Зараз є вільний час підготуватись
-
Яка вартість занять?
-
Можна, а навіщо? Здасте коли потрібно буде. Свіженький.
-
Напишіть лист-пояснення, чому так сталося, і вкажіть, що ви стверджуєте, що це одна і та ж людина
-
Добрий день! Підкажить, будь ласка, хто знає, чи можна зараз здати IELTS, і додати для PR на протязі двох років ?
-
Вже дали номінацію 3.11, але повернення коштів ще немає. Платила з кредит.
-
Галина Міллер. Подивіться в гуглі. У неї офіс в даунтауні
12 Jan 2024, 17:45
25240/412098
25 minutes ago