PR CUAET
-
Після створення нового акаунту вся інформація підтягується. В мене навіть не було проблем з виплатами. Я почекала тиждень після отримання нового сін.
-
В нас таке було. Ми самі пішли і здали ще раз, але додатково скинули підтвердження, що здавали і перший раз в зазначений термін (документ з наклейкою та скрін з електронної пошти про рандеву)
-
Я взяла довідку зі школи і квитанцію про оплату гуртка. Можете взяти хелс карту
-
Вводите в Гугл: консульство України в Оттаві. Вам висвітиться офіційний сайт з офіційною інформацією 😊
-
Наявність багаторазової туристичної візи не дає автоматичного права на повторний в'їзд до Канади, якщо термін дії вашого visitor record закінчився, і ви залишали країну. Якщо ваш visitor record завершився (а він завершується = анулюється , якщо ви виїхали з Канади ) а ви виїхали з Канади, вам потрібно буде отримати новий при наступному в'їзді, навіть якщо у вас все ще є чинна багаторазова віза. Візу надає IRCC - вона впускає вас до кордону, CBSA вирішує чи впускати вас далі & чи надати вам новий visitor record та на який термін. Якщо в батьків дитини на руках є активний робочий перміт - це вагома підстава дитині надати новий visitor record при другому перетині кордону, тому в теорії не має виникнути жодних проблем. На практиці ж - це рішення офіцера прикордонника
-
У 22-му і без фото продовжували на 4 роки. Думаю, продовжать.
-
Паспорт продовжують на 4 чи 5 років - була різна інформація щодо цього.
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/otrimannya-vigotovlenogo-pasporta
-
З тієї інформації, яка є в мене, то ніхто точно Вам не скаже, лише офіцер в аеропорту, який вирішуватиме - пустити ми ні. До речі, то само я чула і про випадки, якщо навіть є всі діючі документи - перміти, паспорти, візи. Лише офіцер вирішує остаточно в кожній ситуації.
-
Спробувати можна завжди. Важливо, як побудувати кейс, на чому наголосити, як обгрунтувати. Далі рішення за офіцером. І ніхто не знає точно, яке рішення прийме офіцер. Тому більшість консультантів і рекомендують до гуманітарної програми звертатися в крайньому випадку. Бо в економічних є чіткі вимоги, там одразу видно - проходжу чи ні. А в гуманітарній як в лотереї.