PR CUAET
-
Це був tuner_13
-
От і цікаво, хто привіз, як воно?)
-
А от дуже хвилююсь що їй все ж буде мало…110, і не хочеться дарма її сюди тягнути
-
Та думаю, що моя пс5 в загальній пральні в підвалі буде не дуже круто виглядати))
-
Класне питання. Читалка працює без проблем (кіндл). Телефони також, бажано адаптер американський купити, дроти ті самі (айфон). Для ноутбука також змінила частину з вилкою на американську, вона недорога і все чудово (hp). Фени даусон кажуть не працюють навіть з перехідником, перший час даусон міняв на нові фени з американською вилкою, потім перестав. Зубні щітки електричні заряджаються супер повільно, бо напруга мала. Лайфхак - насправді якщо критично треба то в америці є розетки на 220. Вони знаходяться там де підключається пралка/сушилка. Бо їм 110 замало.
-
Тут був один чоловік, якому після подачі прийшов запит на форму, де дружина дозволяє дитині отримати ПР. Тобто якщо їм щось не сподобається вони попросять потім. В цьому чаті є багато тих хто заповнював ці форми. Сподіваюсь вам хтось відповість.
-
Думаю сильно зависит от того как быстро Вы собираете нужные документы. Мес 2 -4 в среднем
-
Нажимаєте час, потім 'записатися в чергу' і якщо нічого, то швидко жміть Редагувати і вибирайте інший час/день