PR CUAET
-
Копія - це ксерокопія мається на увазі. Повторно виданий документ - це оригінал
-
Й дали пр?
-
якщо у мене свідоцтво про народження є.. але це ж вже копія раз зробили недавно, я писала вище , все в Маріуполі згоріло., то як мені бути ?
-
В гайді все детально описано. В Україні копії завіряє нотаріус. Знов таки, якщо у вас в принципі є копія. Оригінали завіряти не потрібно
-
Ок, якщо ми робимо все своїми силами, то до кого звертатися за тим , щоб завірили ці документи?
-
А у вас теж звичайний чек? Не comprehensive?
-
Але це так і було як мінімум 4 роки тому. Ніяких змін. І це за умови що переклади відбуваються саме з копії, а не оригіналу (так теж буває)
-
Я також переклади робила в Україні, без нотаріального засвідчення, достатньо печатки бюро.Все підійшло
-
Так саме тут і написано , що фотокопії треба завірити
-
В мене ще більше, чекаю. Те ж саме, знайома вже і картку отримала..
-
Добрий ранок. Чи отримали сьогодні AOR хто подався 30-31 грудня 2023?
-
А є такі в кого security check вже 6 неділь йде? Дзвонила і сказали шо в мене звичайний рутинний чек, але шось якось довго Колеги вже отримали ПР хоча пізніше подавались Цікаво шо може бути причиною затягування
-
у gckey акаунті Ви можете натиснути на цей гіперлінк і також додати (на майбутнє)
-
Дякую вам велике , провела годину десь в пошуках форми , а завдяки вам 5 хвилин і документ доданий 🤗🙏
-
так, на будь-якому етапі треба це зробити
-
Я всі свої документи для кожної подачі, від Study Permit до PR перекладала з укр сертифікованим бюро перекладів, бо по фінансам це просто вигідно. Їм байдуже в якій країні був зроблений переклад — головне, що це офіційне бюро, яке ставить свої штампи. А не гугл транслейтер.
-
На любом этапе это можно делать , если номер получили тоже можно ?
-
Я коли подавала на ПР документи також перекладала майже всі документи в Україні, але пройшло майже 9 місяців і все міняється. Необхідно запитувати у свого міграційного адвоката.
-
Його можуть запросити пізніше, під час background check (або заповнити додаткову форму щодо служби). Для подачі зараз він не потрібен. Ви тільки маєте правильно заповнити частину про те, чи служив, чи ні.
-
когда ты только начинаешь ридинг 4 таск, кто-то уже хреначит письмо, и многие от души по клавиатуре фигарят, это капец как дистрактит
12 Jan 2024, 17:45
261143/430050
2 minutes ago