PR CUAET
-
Без резерв + ніяких консульських послуг не зроблять
-
Після березня WP платний.
-
Здравствуйте дорогие участники группы, подскажите пожалуйста если я мужчина 28 лет и не обновлял данные в Резерв+ и срок действия моего паспорта заканчивается через два месяца. Продлят ли паспорт в консульстве в порядке живой очереди? Что вообще сейчас делаю люди в подобных ситуациях?
-
Я имею в виду вообще есть ли лимит? Условно, если я каждый году буду обновлять Так можно?
-
Я оплатила биометрию в конце ноября, «инструкция» пришла в июне 😊
-
Підкажіть, будь ласка, подавала на зняття обмежень з відкритого wp ( робота з дітьми). Чекала 4.5 місяці. Сьогодні прийшло повідомлення що треба оплатити 255 $. Але ж заїхали до 31 березня, подавали після. Я була впевнена що українцям по CUAET не треба платить...
-
На той самий
-
зробили на другий паспорт
-
Так Але одному знайому продили на три роки Хоча паспорт дійсний ще рік
-
це неможливо
-
это технически невозможно
-
Чи є люди яким продовжили ворк перміт на довший срок ніж їх паспорт дійсний ?
-
Дякую за допомогу😉
-
Люди, відгукніться , хтось подавав на ПР по продовженому паспортові по цій програмі і отримав хоча б АОР???
-
А ще там було питання про наявність дітей. Це означає що без дітей не можна подаватись? Давайте думати перш ніж відповідати. Не розповсюджуйте неправдиву інформацію, це несе шкоду для інших учасників чату.
-
Там і питалось, у анкеті
-
Де питалось? Навіщо ви даєте поради людям які суперечать вимогам ircc? Це шкідливо
-
Вкажіть мабуть у складі сімʼї
-
Привіт) хтось знає контакти стоматолога в Квебеку то якого можна записатись терміново( видалення флюсу) Якщо розуміє українську/російську/ польську мову , буде чудовим бонусом
-
Коли заповнювали, там питалося ви ви тут чи поза межами країни
12 Jan 2024, 17:45
262012/433599
2 minutes ago