PR CUAET
-
Кожен раз коли ця тема починажться чомусь все зводиться до мого нібито персонального небажання роздачі пр по цій програмі)) Якщо таке хтось інший напише то тоді такого не відбувається. Хоча це дуже прості речі якщо ти розбирався як побудовани іміграційні програми
-
Та до чого тут це. На гуманітарку багато людей не підходять. Я лише кажу, що Ви кажете, що на неї подаються лише ті, кому навіть візу не дадуть. Ви не знаєте, які люди подаються.
-
Так, приходив. Еліджибіліті 12 липня, емейл від Квебека прийшов 29 липня
-
федералы
-
Я не розумію Вашу точку зору, тому що не розумію як можна казати, що подаються тільки недостойні люди, але самі подались та й не знаєте хто подався. 100% багато людей є достойних, але своїми словами у чаті, Ви можете їх ображати. Програму створили для будь-яких родичів українців. Незалежно від освіти, мови та фінансового становища. В цьому моя претензія.
-
У нас у всех были и есть канадские и штатовские визы, последние лет 20, мы не совсем пропащие😁
-
Вище в чаті писали неодноразово, що 20 місяців це термін саме до AIP.
-
Спасибо, буду пробовать 🤞🏻 Может у кого-то есть ссылки на сайты, по которым можно заниматься?
-
не заплутає
-
Гуманітарка доя тих хто не може податись на економічну. Наша для тих хто взагалі нікуди не може податись. І це абсолютний факт. А тепер зрозумійте мою точку зору я говорю не про людей які подалися а про те що - для Яких людей цю програму створили! Ви же сами говорите що на неї подались люди які могли би податись на щось інше.
-
Не по цій темі, але можливо Ви знаєте, бо вже це пройшли. Є лист на вклейку візи, фото, і чоловік має скористатися послугами vfsglobal.ca, для передачі цього всього в Варшаву. Але працівник цієї організації каже, що ще має бути окремо запит на паспорт для вклейки візи, як окремий документ. Дзвонила в IRCC сказали, що ні. Лист і є реквестом.... Як у вас було?
-
Відкрила зараз своє свідоцтво про народження, а воно таке старовинне, російською і вказано УССР. Таке не заплутає Канаду? Я ще маю зараз писати чи перекладач має право з російської перекладати, вона мої документи з української перекладала
-
reussir-tcfcanada.com/
-
до 6 тижнів кажуть чекати але зазвичай до тижня після самої відправки
-
Вітаю! Скажіть будь ласка чи ще діє ця програма?
-
Добрый день! Пытаюсь на Портмоне скачать квитанцию за доставку DHL показывает ошибку оплачивала с канадской карты. Кто-то может сказать что делать?
-
просто сразу скатываются в травму. и идет защита: я не плохой, я не непотріб. я - хороший, я вот что могу. а ты меня обозвал плохим. я не ненужный. ну и тд. принимают на свой личный счет. только и всего.
-
prepmyfuture, tcfenligne, вони схожі і обидва платні, пройшов і те і інше, рекомендую
-
Так, підходить. Я так робила і все ок.
-
Всем привет. Получил номинацию AOS, подался на федеральный этап PNP non Ee. Жду уже более 4 месяцев хоть какой-то ответ, но пока тишина. Есть кто по этой же программе ждет дольше и нужно ли начинать беспокоиться или просто ждать? Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
284619/427526
4 minutes ago