Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1194914379T Offline
    t1194914379T Offline
    Lyudmyla Savyelova
    wrote on last edited by
    Вам удачи но на АОР ещё ваш запрос не закончен. В переди много времени чтобы пр получить.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Panashchuk
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! На сьогодні все частіше використовується загальний титул Ms., щоб уникнути різниці між заміжньою і не заміжньою жінкою. Ваша довідка коректна.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка, а чи можна заявку на DHL особисто відвезти в консульство? Чи треба обов’язково через email тільки направити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t381018210T Offline
    t381018210T Offline
    Павел
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Виникла наступна проблема в Едмонтоні: Виїжджав з України будучи 16-річним, та вже в Канаді виповнилося 18 років. Наближається закінчення терміну дії паспорта, а також усіх документів (грудень). Слот спіймати не вдалося, тому запланував візит для продовження паспорта в живій черзі. Тому почав підготавлювати "резерв+" для походу в консульство, і в результаті не отримав QR-коду в самому додатку, замість цього напис "не на обліку". Прийшов у консульство, сказали писати на електронну пошту ТЦК. Мовляв, на основі їх відповіді зможуть підписати, цитую: "навіть якщо вони вам відмовлять, на основі цієї відмови ми зможемо вам підписати". Написав у 4 різні ТЦК по черзі (2 ТЦК на кожну область, міський і обласний, оскільки жив у двох областях у різні періоди. Коли перший не відповів, вирішив написати в іншу область). Як результат - повне ігнорування як по телефону, так і по електронній пошті. Днями знову прийшов у консульство, була інша дівчина. Я їй одразу почав говорити, що мене просто ігнорують, і я не знаю, що робити. Після чого почав цитувати їй слова попередньої дівчини, на що вона мені відповіла: "вона не могла вам такого сказати, якщо у вас загалом немає QR-коду в резерв+, ми не маємо права видавати вам паспорт". Після цього я намагався пояснити, що у мене немає вибору, і що це проблеми держави, що вони не можуть забезпечити зарахування на облік за кордоном. На це вона почала говорити, що "єдина можливість" може бути через експериментальну функцію, яка поки що є лише в Європі — "ДП документ". Але вона не впевнена, і мені потрібно самому це дізнаватися, тобто вона просто відсилає мене до Європи. Я зрозумів, що від неї нічого не доб'юся, і спробував викликати головного Консула, який сидить за віконцем там десь всередині. На цю вимогу вона просто намагалась всiляко не пустити мене до нього, i використовуючи відмовки типу "він вам скаже те саме" та "він зараз зайнятий", просто не дала мені з ним поговорити. Я не збирався влаштовувати скандал, тому просто пішов. Підкажіть, будь ласка, що робити в такій ситуації
    1 Reply Last reply
    0
  • t1194914379T Offline
    t1194914379T Offline
    Lyudmyla Savyelova
    wrote on last edited by
    Вы очень хорошо поддерживали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Просто з ікопр не посадять на літак також
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Ні, можна зробити prtd також, але також може зайняти час
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Ви мне лично писали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t381018210T Offline
    t381018210T Offline
    Павел
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Виникла наступна проблема в Едмонтоні: Виїжджав з України будучи 16-річним, та вже в Канаді виповнилося 18 років. Наближається закінчення терміну дії паспорта, а також усіх документів (грудень). Слот спіймати не вдалося, тому запланував візит для продовження паспорта в живій черзі. Тому почав підготавлювати "резерв+" для походу в консульство, і в результаті не отримав QR-коду в самому додатку, замість цього напис "не на обліку". Прийшов у консульство, сказали писати на електронну пошту ТЦК. Мовляв, на основі їх відповіді зможуть підписати, цитую: "навіть якщо вони вам відмовлять, на основі цієї відмови ми зможемо вам підписати". Написав у 4 різні ТЦК по черзі (2 ТЦК на кожну область, міський і обласний, оскільки жив у двох областях у різні періоди. Коли перший не відповів, вирішив написати в іншу область). Як результат - повне ігнорування як по телефону, так і по електронній пошті. Днями знову прийшов у консульство, була інша дівчина. Я їй одразу почав говорити, що мене просто ігнорують, і я не знаю, що робити. Після чого почав цитувати їй слова попередньої дівчини, на що вона мені відповіла: "вона не могла вам такого сказати, якщо у вас загалом немає QR-коду в резерв+, ми не маємо права видавати вам паспорт". Після цього я намагався пояснити, що у мене немає вибору, і що це проблеми держави, що вони не можуть забезпечити зарахування на облік за кордоном. На це вона почала говорити, що "єдина можливість" може бути через експериментальну функцію, яка поки що є лише в Європі — "ДП документ". Але вона не впевнена, і мені потрібно самому це дізнаватися, тобто вона просто відсилає мене до Європи. Я зрозумів, що від неї нічого не доб'юся, і спробував викликати головного Консула, який сидить за віконцем там десь всередині. На цю вимогу вона просто намагалась всiляко не пустити мене до нього, i використовуючи відмовки типу "він вам скаже те саме" та "він зараз зайнятий", просто не дала мені з ним поговорити. Я не збирався влаштовувати скандал, тому просто пішов. Підкажіть, будь ласка, що робити в такій ситуації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Якщо за правилами чату порушила правила чату попросивши іншого учасника чату зупинити персональні «наізди» та «наклеп» на мене словами «відчепиться будь ласка». Добре. Станьте мене на ваші бани чи mute. Без проблем. Але ви її також поставите на mute? Чи адмінам усе можна?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Ну з Канади можете вилетіти. До Канади треба віза або пр картка (або PRTD).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    По логіці не мало б бути, бо для візитор рекорд, як і для ворк перміту має бути одна й та сама біометрія. Можна написати у ірсс, або ж подзвонити їм для впевненості.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1194914379T Offline
    t1194914379T Offline
    Lyudmyla Savyelova
    wrote on last edited by
    Мой успех моего гражданства уже 20 лет. Посмотрим на ваш успех
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Жесть, а чому не посадять? То що я не можу покидати Канаду? 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    А ви випадково не в курсі це в порядку живої черги відбувається?
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Можна і особисто. Тим більше на свйті консульств пише - особисто.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1194914379T Offline
    t1194914379T Offline
    Lyudmyla Savyelova
    wrote on last edited by
    Я вам желаю удачи. Но дорога длинная до пр
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Люда, дуже дякую що згадали і мене у своїй розповіді, яка ніяким чином не в'яжеться з реальністю і цьому є підтвердження і переписок і є очевидці. Але то таке. Я не ображаюся, просто тепер я на всі 1000 відсотків впевнена в людях з якими ми співпрацювали і продовжуємо. І я рада що саме вас серед нас немає. Бажаю успіху
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Ну і з ікопр здається можна машиною з США
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасія Клименко