PR CUAET
-
я вам уже отвечала на этот же вопрос t.me/prcuaet/1783/275610
-
Імміграційні адвокати гуманітарку роблять від початку їхньої практики, я не придумала, а саме цікавилася для свого кейсу
-
У мене теж, з дітьми інвалідами
-
В мене є знайомі тут зі Львова що отримали ПР по гуманітарній
-
Лучше наперед им все отправить?
-
вы все еще ждете? 2ю анкету не подавали?
-
Гуманітарна програма завжди була останнім шляхом отримання ПР, якщо були відмови в інших. Тому цією програмою користувалися лише за підтримки спеціалістів. А потім приїхали українці і всі масово подали на цю програму. Ті хто з окупованих територій ще якось отримали. А от зі Львова і Києва отримають відмови.
-
це зависить від країни подачі. Як ми визнали на гіркому опиті, якщо подаватися з України то 420-470 днів з моменту подачі. А якщо б моя мама виїхала до Румунії, або мабуть Польши то було б два-три тижня.
-
с какой страны и сколько уже ждете?
-
Я колись працював в імміграційного адвоката, ми робили еміграцію бізнесменів, і доводилось трохи іншими справами займатись, типу спаузал спонсорування, Няні і Сиділки, і гуманітарні. Але я готував документи а перевірку вела еміграційний адвокат, вона зараз в Торонті свою практику веде
-
и на это вопрос я вам отвечала t.me/prcuaet/1783/305338
-
другу заявку таку ж саму, але з іношої країни?
-
Ну то нехай прилітає мама до липня - в’їхати в Канаду можна навіть в останній день візи. Якщо мама в Україні - то не факт, що до літа отримає візу - тут пишуть, що і рік можна чекати. Хіба поїде в Польшу подавати чи Румунію - там швидко все.
-
ні. Якби б мої родичі швидше приймали рішення... А зараз вже запізно
-
я думала, вы 2ю анкету подали из другой страны, не из украины.
-
Так я памʼятаю як вона оповідала що Гуманітарна це надскладна область. Тому мені дивно що всі наші туди пішли. Я не проти щоб всі украінці переселились в Канаду, але я часто по роботі як бухгалтер зустрічаю людей які повертаються назад з Канади бо ім відмовили в іміграційних, саме гуманітарна
-
Україна, біометрія зачтена 2024-08-12. Тиша з тих пор. MP вчора каже "As per IRCC, there have been no new updates. Eligibility remains not started."
-
если бы это был ребенок, у родителя которого есть виза, то можно было бы попробовать авантюру на ускорить. но тк у вас взрослый, то никаким советом не могут помочь больше
-
Доброго вечора. Дякую вам велике за відповідь і надію. Це було дуже важливо знати, що є саме надія на те, що може бути позитивний результат.
-
Підкажіть, якщо дія паспорта закінчується через рік, але треба новий, щоб податися на продовження WP, чи зроблять мені новий на основі старого, чи простіше його «втратити або пошкодити», щоб отримати новий?(
12 Jan 2024, 17:45
285592/430189
2 minutes ago