Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t395092636T Offline
    t395092636T Offline
    Vlad Zhelezniak
    wrote on last edited by
    ні. Якби б мої родичі швидше приймали рішення... А зараз вже запізно
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    я думала, вы 2ю анкету подали из другой страны, не из украины.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    Так я памʼятаю як вона оповідала що Гуманітарна це надскладна область. Тому мені дивно що всі наші туди пішли. Я не проти щоб всі украінці переселились в Канаду, але я часто по роботі як бухгалтер зустрічаю людей які повертаються назад з Канади бо ім відмовили в іміграційних, саме гуманітарна
    1 Reply Last reply
    0
  • t395092636T Offline
    t395092636T Offline
    Vlad Zhelezniak
    wrote on last edited by
    Україна, біометрія зачтена 2024-08-12. Тиша з тих пор. MP вчора каже "As per IRCC, there have been no new updates. Eligibility remains not started."
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    если бы это был ребенок, у родителя которого есть виза, то можно было бы попробовать авантюру на ускорить. но тк у вас взрослый, то никаким советом не могут помочь больше
    1 Reply Last reply
    0
  • t518541039T Offline
    t518541039T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Дякую вам велике за відповідь і надію. Це було дуже важливо знати, що є саме надія на те, що може бути позитивний результат.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5068138452T Offline
    t5068138452T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Підкажіть, якщо дія паспорта закінчується через рік, але треба новий, щоб податися на продовження WP, чи зроблять мені новий на основі старого, чи простіше його «втратити або пошкодити», щоб отримати новий?(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь-ласка, де саме шукати, там де моя заявка на ПР?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5653602140T Offline
    t5653602140T Offline
    Oleksandr Lukashov 🇨🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ніяк, на жаль. Буде Submitted аж до АІР (або іншого рішення).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт! Не хотів продовжувати обговорювати вчорашній конфлікт, але, схоже, все ж таки варто прокоментувати, бо повідомлення продовжують надходити. 1. Учора в своєму дописі я відзначив кількох людей, які висловлювалися та підтримували ту чи іншу сторону. Вибачаюся, якщо тегнув когось безпідставно. Дозволю собі тегнути й зараз, щоб ті, хто писав мені та модераторам в чаті і в приват, прочитали мою думку та відповідь: @Tatanet1 @MariaSukhovetska @NYUkraine @nadinka_exdir 2. Чат некомерційний: я та модератори допомагаємо не за гроші, а щоб полегшити вам процес отримання ПМП та адаптації в Канаді. Особисто я протягом 1,5 року витрачаю щотижня щонайменше 25–30 годин на модерацію та пошук рекламодавців. Зібрані кошти ідуть на благодійність. Модератори теж докладають зусиль — хтось більше, хтось менше. Тому ми залишаємо за собою право встановлювати правила та просити їх дотримуватися. Якщо комусь це не до вподоби, є інші чати з іншими правилами та модерацією. Підтримувати та захищати модераторів — це мінімум, який я можу зробити як подяку за їхній внесок у розвиток чату та збереження мирної атмосфери в ньому. 3. У чаті заборонено обговорювати політику, війну, мітинги, протести, петиції тощо. Це правила чату. Якщо хтось не погоджується і бажає вирішувати питання радикальними методами — будь ласка, створіть свій чат, зберіть команду однодумців і дійте. Але не тут. 4. Конфлікт почався з того, що модератора Анну звинуватили у видаленні повідомлень із проблемою зникнувших заявок. Однак такого не було: видаляли лише повідомлення з закликами писати петиції та листи. Далі учасниця почала згадувати якийсь конфлікт з Анною у лютому. Потім пролунали звинувачення, що модератори вчорашній конфлікт обговорювали за спиною в іншому чаті. Інші учасники теж почали висловлюватися, не знаючи всієї ситуації. Звісно, всі ми люди: у кожного може бути поганий настрій, втома, гормональні зміни чи вплив сонячної активності і у нас в країні третій рік іде війна. Але давайте в майбутньому дотримуватися правил, не сваритися й поважати один одного. Усі претензії, скарги, ідеї та пропозиції — тільки в приват мені, модераторам або іншим учасникам, але не в загальному чаті. Цього разу ми не видавали ні мутів, ні банів, але наступного разу це буде застосовано. Всім миру та добра🤝
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    1. Українці можуть мати два діючих закордонних паспорти одночасно. 2. Новий паспорт робиться на основі попереднього. Тож шкодити або втрачати попередній паспорт це стріляти собі ж в обидва коліна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2026599166T Offline
    t2026599166T Offline
    Serhii Hromov
    wrote on last edited by
    CLB це якраз і є оціночний показник СELPIP. Якщо здавали IELTS, то є порівняльна таблиця. Може, Ви мали на увазі результати оцінки знання мови, які Ви отримали, наприклад, у Католік Центрі? Такі оцінки, на жаль, не підходять для оцінки знання мови за імміграційною програмою Альберти (та й взагалі, мабуть, для переважної більшості імміграційних програм). Ви просто можете використовувати такі отримані результати, як приблизну оцінку Ваших знань з англійської мови! Щасти Вам!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5068138452T Offline
    t5068138452T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Але ж сайт каже, що продовжити паспорт можна лише у випадку, коли термін дії закінчується через 2 місяці. Чи це про інше?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5142546789T Offline
    t5142546789T Offline
    MIG Immigration Canada
    wrote on last edited by
    Иммиграционные адвокаты - да. Но далеко не все адвокаты занимаются иммиграцией плотно или занимаются ею вообще
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Одне єдине питання - а всі модератори мають дотримуватися правил, встановлених цією групою чи на них правила не розповсюджуються?
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    Є дві різні процедури: виготовлення нового паспорту і продовження паспорту. Але і в першому і в другому випадку вам всеодно потрібен нинішній паспорт. Якщо ви загубите паспорт то у вас буде тільки одна опція - виготовлення нового. Так як логічно що поставити штамп про продовження паспорту у відсутній паспорт вам ніяк не зможуть. Виготовити новий паспорт ви можете в будь-який момент. Продовжити - тільки коли до закінчення буде залишатись не більше двох місяців.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S.
    wrote on last edited by
    Якщо нема старого паспорта і не пам’ятаєш деякі дати подорожей і кількість днів, що робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    Якщо ви не маєте договору вона може робити все що хоче і може вас виселити також. Ваш косяк
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    В loe пояснювати і написати всі країни де коли ви не пам'ятаєте і скільки раз ви там були якщо можливо або ще приблизно дати додати якщо можете
    1 Reply Last reply
    0
  • t7537628771T Offline
    t7537628771T Offline
    Mojo
    wrote on last edited by
    Я вже зїхала
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.