PR CUAET
-
Никогда)
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка хто знає. Прийшов по імміграції лист що потрібно здати біометрію попередньо записавшись на прийом. Заходжу на сайт де є центри по здачі біометрії і ні в один не можу записатись бо пише що невірний номер аплікації
-
когда заканчивается вп написано на самом вп- дата его окончания
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка хто знає. Прийшов по імміграції лист що потрібно здати біометрію попередньо записавшись на прийом. Заходжу на сайт де є центри по здачі біометрії і ні в один не можу записатись бо пише що невірний номер аплікації
-
-
t.me/prcuaet/143330/238354
-
Так само буде з Украінцями.
-
Давайте в цій гілці по темі гуманітарної програми ☺️
-
Это стеб наверное, Постоянно продолжают Перми ты визы это говорит о том что отсеиваются люди. Никто вам не выдаст просто так пиар. Останутся те кто действительно дотягивает до какого-то уровня языка работы
-
Шукайте
-
Дайте официальную информацию
-
-
Нас дуже не 7000 тут. І лише нам дали open work permit, а отже і всі шанси дотягнути до економічних програм. Public policy для нас уже є - pathway. Але Ваш оптимізм надихає 😁
-
в анкете документы тех, кто претендует на пр, включая фото
-
Афганцы албанцы у них само правительство ведёт войну. А нас напали
-
У 2021, всім іноземним громадянам які застрягли в Канаді у звʼязку із Covid ізоляцією, уряд надав ПР окремою Public Policy.
-
не будет. ваще отчество никого не интересует
-
Ъохо
-
Дуже дякую за рекомендацію, Віталік! Дуже ціную ❤️
-
далеко не всем, а только вот этим. You may be eligible for permanent residence if -you have work experience in Canada in an essential occupation or the health or health services field or -you recently graduated from a Canadian post-secondary institution и не раздал, а дал возможность подать. и да, как всегда количество квот и мест было ограничено www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/tr-pr-pathway.html
12 Jan 2024, 17:45
286011/430586
less than a minute ago