PR CUAET
-
Привіт, хтось знає коли буде наступна дипломатична пошта в місті Оттава?
-
Ми можемо довго дискутувати. Але підходить все згідно посилання нижче www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/refugee-protection/removal-risk-assessment/translation.html#s1
-
Якщо наприклад я в цю вибірку не попаду, якщо бал буде високий, а на наступну вибірку буде нижчий, то для наступної вибірки треба буде знов створювати інший кабінет чи як, хто знає?
-
Всем привет. Как онлайн заполнить форму rc66sch? Вторая форма заполнялась без проблем rc66, а это никак не открывается для редактирования. Может есть какой-то секрет?)
-
Чекати наступну вибірку, можливо наступна буде з нижчими балами
-
Невідомо ще
-
Так, ааіп треба повідомити
-
Ні, Ваша заявка може бути створена 12 місяців.
-
А просто додати опцію або розширити одну з наявних вже не дозволить? Бо якщо переробити, треба, щоб всі інші люди переголосували
-
Не має значення, що думаємо ми, прості смертні, в яких нема кришталевої кулі, яка показує майбутнє. До кінця програми лишилося менше 10 днів, вже скоро взнаємо, якщо вони щось надумали.
-
Ну давайте кидайте сюди скрін конкретно того місця де ви побачили, що всі підряд переклади документів потрібно нотаріально завіряти підпис перекладача? Я бачу лише про вимогу щоб були сертифіковані та акредитовані перекладачі
-
Добрий день.Чи може хтось підсказати: чоловік получив піар по номінації провінціональній і я також,як його жінка.Тепер син дорослий подався на возз'єднання сім'ї через чоловіка.У мене питання, чи моя сестра може подаватися на возз'єднання через мене?
-
Може, якщо знаходиться в Канаді на момент подачі.
-
Доброго дня,підскажіть чи можна буде подаватися на громадянство,якщо тут прожити 6 років на ворк перміті, працюючи?
-
Здравствуйте, у меня родители и маленькая сестра подали на ПР через эту программу, прочитал в pinned сообщениях что только главный апликант должен быть в Канаде когда об этом спрашивают в Portal 1, значит правильно понимаю что папе и сестре не нужно тут быть? только маме так как она главный апликант?
-
А у них доплати не проходять? А якщо у людини немає грошей заново платити і чекати поки вони повернуть?
-
то и значит, что платить заново, если тип сбора и сумма оплаты отличается. а за проведенную оплату просить refund. вы можете делать так, как считаете нужным.
-
Дуже шкода 😁
-
За посиланням є вся інформація+ попередні мої повідомлення.
-
нет. и даже если 10 и 20 лет так прожить, все равно нет
12 Jan 2024, 17:45
286188/450963
2 minutes ago