PR CUAET
-
можно заметить, что real estate в среднем тоже валится тогда же, когда и S&P. волатильность выше - да, но никто на самом деле не думает, что "S&P никогда не упадет", большинство просто знает, что он если и упадет, то отрастет обратно рано или поздно. зато как раз очень много думающих, что никогда не упадет канадская недвижимость. я при этом даже не говорю, какие returns можно себе обеспечить, взяв с таким же плечом облигаций с нормальным рейтингом
-
Так, чи є хтось хто як ми хто не зареєструвалися 3 міс тому , але хочемо зробити це зараз Це і Може бути перешкодою як я розумію ?
-
Тоді почекайте, має виправитись. Вище люди писали, що зараз з авторизацією через Моно проблеми. Ну, або можна спробувати поставити Приват. Начебто, можна, як і в Моно, зареєструватися з-за кордону онлайн.
-
Маленьке містечко ніяким чином не звільняє від надання чеку. Чек виписаний від руки повинні дати якщо Ви спросили про нього. Без штампу або чеку Ви ризикуєте (почитайте вимоги до фото). У Вас ще є 2 дні запросити чек.
-
Дякую !
-
Не правда. Реєструєтесь і якщо все добре матимете QR code В консульстві , ще раз генеруєте і показуєте
-
Зрозуміла, ще раз дякую за відповідь!
-
На скільки я розумію єдина опція це повертатися в Україну.
-
Манітоба
-
Ого, жах