PR CUAET
-
Маленьке містечко ніяким чином не звільняє від надання чеку. Чек виписаний від руки повинні дати якщо Ви спросили про нього. Без штампу або чеку Ви ризикуєте (почитайте вимоги до фото). У Вас ще є 2 дні запросити чек.
-
Регулярные платежи по ипотеке,- это сути тот же маржин колл, попробуйте пропустите один, и ваша недвижимость уже не ваша
-
В Резерв+ треба було зареєструватися 2-3 місяці тому. За 72 години не більше має бути оновлений Резерв+. З статусом - на обліку. І сформованим кюаркодом.
-
Реєструватися будь коли, оновити - за три дня до візиту чи якомога ближче. Скачати витяг і роздрукувати. Цього достатньо
-
Дякую !
-
Не правда. Реєструєтесь і якщо все добре матимете QR code В консульстві , ще раз генеруєте і показуєте
-
На селпіп вони вказують по CLB
-
Зайдіть в гілку Резерв+ та Дія. Там якось дістають витяг з Дії. Прописують алгоритм. Хоча я з цим ще не грався...
-
Бали за знання мови треба спочатку перевести у CLB і по ній вказати найменший бал.
-
Зрозуміла, ще раз дякую за відповідь!
-
На скільки я розумію єдина опція це повертатися в Україну.
-
Люди реєструються. В когось все добре. В когось ні. Все так само як раніше. Але може бути штраф за несоєчасну реєстрацію.
-
Так, але IELTS та інші тести - ні. Тому і написала що треба вказувати по CLB
-
Манітоба
-
Якщо знаходилась більш 6 місяців не в Канаді,чи треба робити медкомісію заново? Допоможіть хто знає
-
Спасибо за ответ 🙏
-
Ого, жах
-
Для подачі на ворк перміт
-
Доброго вечора!будьласк як попасти в гілку про довідки про несудимість?
-
Вітаю, підскажіть, коли Ви подалися на номінацію. Цікавлять термін розглядання. Мій друг чекав 10місяців. Отримав півроку тому
12 Jan 2024, 17:45
294690/451807
7 minutes ago