PR CUAET
-
Так, звичайно, нарахування дитячих йде починаючи з 19 місяця і не важливо ви ще на перміті чи вже ПР. І навіть не важливо коли ви подалися на 19 місяць чи через 2 роки взагалі, - всі кошти виплачують починаючи з 18 місяців перебування в Канаді.
-
З дії можете зробити копії . Або нехай вам з України скани пришлють роздрукуєте ,і тоді не буде питань .. Все що у них в дужках - за наявності - це має бути ... Вони можуть не прийняти ..
-
Я перепрошую якщо я когось образив цим постом. Я просто поширив список, щоб люди наглядно побачили ситуацію. Це не реклама. Я не бачу в цьому нічого поганого. Я з цього нічого не маю.
-
Не видно ,все норм
-
Мій чоловік у вереснф подавався з резервом, у жовтні забрав паспорт без резерву. Оттава
-
Доброго дня, так, звертайтесь
-
Знаєте не можна так думати що на пр автоматично заслуговують тільки ті які застали вторгнення на війні. Я вам докажу чому саме. Багато з нас були заробітчанами в Європі і той день ніхто з українців не забуде доки жити будемо. Уявіть,ви в світі,а рідні дома. В той момент ти неможеш дозвонитися нікуди. Ти не знаєш і не уявляєш що там. Пишу а сльози душать,руки тремтять. Але тому що ти в Європі ти вивозиш дітей. Там тебе починають зі всіх сторін гнобити,ти боїшся з сусідами з расєї їхати в одному ліфті. В тій самій Чехії до сьогодні кричать на тебе щоб ти забирався додому чуючи що ти говориш рідною мовою. Вони не розрізняють де українська,де російська їм було добре за ссср і вони не розуміють чому ми не піддаємось і не покоряємось ворогу. Тоді ти як в тій пісні все своє життя збираєш в дві валізи і їдеш світ заочі. Туди де не потрібно розказувати що країна іммігрантів приймає ким би ти не був. Зате є такі українці які і не жили в Україні,виїхали до Канади там народили дітей подали їх на громадянство України лише заради виплат з України при цьому підтримують ворога відкрито,і звичайно розмовляють тією ж мовою що їм зручно. А ще я не здивуюсь якщо колись після війни вони будуть подавати і їх дітей визнають «дітьми війни» щоб на пенсії тоже копійка капала. Тому сподіваюсь я дала вам зрозуміти що всі чогось хочуть але що їм отримати то нехай Бог нас розсудить.
-
Фото треба буде завантажити на порталі. Вам тільки портал 1 прийшов?
-
Доброго дня! Будь ласка, підскажіть інструкцію як зараз можна зловити слот в посольство?
-
Вітаю. Питання до тих, хто вже отримав PR. Фінальний процес, коли вже прийшов лист, підтвердили дадуть PR. Ви відправляли фото в електронному вигляді чи листом поштою? Як і де робили фото? Дякую
-
Вибачте, Celpip sample tests мала на увазі
-
Так, тримає на пульті. Одна людина навіть зупинила процес, прилетіла і відразу все отримала, нічого не затягнулось
-
Було б ще краще, якщо б кожна країна у світі всім українцям хто застав війну в Україні дали автоматично громадянство щоб вони вже могли обирати де їм краще жити. Чи взагалі кожного року жити в новій країні як варіант.
-
CCB выплачивают тем кто с PR без условия 18 месяцев. Мы получили ПР на 14-ом месяце пребывания, подались, и начали получать с момента ПР.
-
Тому що не захотіли сюди їхати щоб підтвердити і знову додому повертатись. У людей справи дома
-
А для чого він це робив?
-
Нам саме цікаві випадки коли людина не хоче затягування і готова кожен раз підтверджувати що вона в канаді і потім виїзжати до країни де мешкає
-
От саме про це я і говорю. І таких буде ще багато
-
Наразі тільки одна країна світу дає автоматично громадянство українцям.
-
Чогось я не розумію у цьому житті. Якщо людині добре у Німеччині, і вона боїться втратити те , що має, і не бажає їхати до Канади. Не хоче тут працювати. Не хоче пройти через якісь складнощі, навіщо PR? Аби було? Раптом знадобиться???
12 Jan 2024, 17:45
297673/439879
3 minutes ago