PR CUAET
-
Ні не обовязково вище. Там в ЕЕ можна отримати додаткові 50 балів якщо Французбка CLB 7+, а англійська CLB 5+ Також якщо одна з мов CLB 9+ то там також досить багато трансферабілі пойнтс іде Ну і самі по собі мови чим вище тим більше дають балів
-
Більшість поштою шле.
-
Там навіть не треба було мати кваліфіковану професію , спробую знайти лінк і скину
-
Чи може хтось знає подробиці
-
А де можно ознайомитися з умовами?
-
Так - є така , там навіть і досвід потрібен 6 міс, також відносно мови, було не обовʼязково французька, може і англ.
-
Ну хоть что-то новенькое) У меня 7 украинцев на работе🤣
-
Привіт всім, підкажіть будь ласка, якщо нести документи в консульство з витягом на отримання справки про несудимість, обовʼязково йти самому, чи я наприклад за всю сімʼю можу віднести?
-
На роботі всі філіпінці і я,тому я більше навчився філіппінських слів ніж англійських😁
-
Там наче лояльніше умови.
-
Доброго дня, десь натикався на інформацію щодо отримання PR, якщо працюєш за межами Монреалю. Хтось володіє детальною інформацією?
-
Грубо так
-
Ви все правильно пишете, але це не відміняє нічого сказаного мною. По довідках з Дії representative's mailbox поки що нам не відповіли. Ви маєте від них якісь відповіді?
-
Немає прям якогос стандарту джоб оферу? Це просто роботодавець вирішує як написати?
-
Принаймні по їхніх ЕЕ стрімах
-
Так, OINP не всі від Х бере. А бере тих кого хочуть, і кажуть що найнижчі бали були у такого-то
-
Почекайте доки номінацію дадуть або не дадуть
-
Якщо вже говорити коректно, то це не довідка з ДІЇ, а витяг із сайту МВС (чи як там інформаційно-аналітичної системи...), отриманий через дію, чи через банк ІД, чи інші способи верифікації. Насправді ж можна написати на representative's mailbox і підтвердити (чи спростувати), чи приймають витяг. Сторінка IRCC України по довідці з 2015 року не оновлювалася - хоча обіцяють... Потрібно також розуміти, що працівники консульства могли б замість видавання довідок займатися прийомом громадян, кому потрібно паспорт зробити, довіреність, а так вони мусять тримати людину, яка буде одні довідки видавати, в той час як люди не можуть на паспорт податися...
-
Ага, просто існують))
-
Консульство, вы хотите сказать?:) Для решения консульских вопросов :)
12 Jan 2024, 17:45
31063/434758
3 minutes ago