PR CUAET
-
Привіт всім, підкажіть будь ласка, якщо нести документи в консульство з витягом на отримання справки про несудимість, обовʼязково йти самому, чи я наприклад за всю сімʼю можу віднести?
-
Якщо вже говорити коректно, то це не довідка з ДІЇ, а витяг із сайту МВС (чи як там інформаційно-аналітичної системи...), отриманий через дію, чи через банк ІД, чи інші способи верифікації. Насправді ж можна написати на representative's mailbox і підтвердити (чи спростувати), чи приймають витяг. Сторінка IRCC України по довідці з 2015 року не оновлювалася - хоча обіцяють... Потрібно також розуміти, що працівники консульства могли б замість видавання довідок займатися прийомом громадян, кому потрібно паспорт зробити, довіреність, а так вони мусять тримати людину, яка буде одні довідки видавати, в той час як люди не можуть на паспорт податися...
-
Замовляли поштою, 20 роб днів рівно
-
Насправді справа більше в обставинах. Наприклад Сім'я з Криму, десь так в 2017 виїхала в Китай. Купа траблів щ українськими документами, і т. л. Служба була в чоловіка. У дружини другий шлюб.... З родичами що в Україні що в Криму пересварились- от тоді складно. І без різниці НОК)
-
Найкращий клієнт якраз такий який нічого не знає, робить те що просять, і платить тобі не тому що не може сам прочитати на сайтах, а просто не має на це часу, і займається тим в чому професіонал, а нам віддає роботу яка йому/їй або не цікавва або не рентабильна? або банально не потрібна. Це загальний принцип економіки - розподіл праці. Я не ремонтую крани в себе дома не тому що не можу, а тому що в пламбера всі інструменти під рукою, і він це зробить в тричі швидше, і швидше за все якісніше, а мені не треба буде ютуб дивитися з інструкціями :)
-
Не вірте в теорії заговору. Я тут витрача. по 2-3 години вого часу щоденно. І навіть враховуючи всіх клієнтів які до мене таки прийшли з цього чату (а це 95% просто консультації, бо люди тут вже розбираються, і їм часто допомога більше ніж консультаційна не потрібна) не закриває часових втрат. Для мене особисто це волонтерський проект в першу чергу