PR CUAET
-
Выше были подробные рекомендации, и посмотрите как это выглядит на других странах.
-
-
Я интересовалась лично у консула, у меня такая же ситуация. Он сказал, что если у паспорта закончился срок действия, то пишите заявление в имиграционную, что бы они анулировали этот паспорт.
-
Я ,наприклад, можу бачити слоти на "консульскі діі", там вони є.А на паспортні ні жодного.🤷
-
Якщо немає уточнень коли можна подаватися, значить діють загальні правила, в моєму розумінні.
-
Всім привіт. Питання переклад документів на федеральний етап. Наприклад, якщо дата народження в документі вказана 20.06.1989, то перекладач так і вказав, чи не ставив спочатку місяць, потім число і потім рік. А якщо дата вказана 20 червня 1989 року, то вказав June 20,1989. Чи варто напружувати перекладача, щоб він усі види написання дат призвів до одного стандарту «місяць»-«число»-«рік»? Буду вдячна за вашу відповідь.
-
У меня 0000 и 5 цифр после них
-
Присоединяюсь к вопросу)
-
При заключенні угоди обовʼязково треба прочитати, що написано дрібним шрифтом😁. А то буде так як з Neo класні кешбек у нас відкривай рахунки. Ну ти вже по користувався 1-2 місяці,ну для чого тобі такі високі кешбеки тримай 1 %
-
следовательно если 0000 тоже 6 цифр или 5 цифр?
-
Я вже декілька разів давав пораду зайти на сторінку консульства у країні Монголія, і там зробити пробний запит на слот, побачити як то все працює, а потім просто його відмінити