PR CUAET
-
Та певно то родичка слуг народу
-
Дякую
-
Звідусіль. Чим посада у людини вища - тим лист вагоміший. Наприклад якщо ви приймаєте активну участь у справах школи, волонтерите і тд. то лист від прінсіпала буде вагоміший за лист від тічера. І лист від супервайзера буде вагоміший за лист коворкера. Я не кажу: гірший. Завсім ні. Він ІМОВІРНО матиме більшу вагу.
-
Здравствуйте , подскажите еще можно будет в начале сл года получить по прибытии ворк пермит в аэропорту? Виза у меня есть
-
Здравствуйте , подскажите еще можно будет в начале сл года получить по прибытии ворк пермит в аэропорту? Виза у меня есть
-
А скільки в вас місяців досвіду з попередньої компанії? Я б вказувала нову роботу, так як якщо вас найближчим часом не оберуть досвід буде далі накопичуватися і це додаткові бали. А в чинного роботодавця зазвичай не проблема взяти документи, проблеми як правило з минулими
-
У нас всего 5 писем поддержки, 4 на нашу семью от канадцев и 1 на меня как главного заявителя. Мы получили AIP и пару дней назад запрос на current residential address Я склоняюсь, что дело в качестве а не количестве. Удачи🤞
-
Можна ! Я так робила . При чому відмовлятися не треба. Зловили новий , натиснули, система пропонує замінити.
-
Може на ту послугу жива черга поки ?
-
У нас із собою було 20 листів підтримки, півсолонки рекомендацій з церкви та ціле море різнобарвних довідок від психолога. Не те, щоб все це було категорично необхідно в поїздці, але якщо вже почав збирати колекцію, то до справи треба підходити серйозно. (с) Страх і нена висть в IRCC